• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači CSKA planirali da zapale Spartakovu Arenu

Autor mondo.rs

Da komšiji izgori stadion. Moskovska policija sprečile navijače CSKA da podmetanu požar i tako upropaste svečanost povodom otvaranja stadiona Spartaka i gostovanja Crvene zvezde.

Veliko prijateljstvo između navijača Crvene zvezde i Spartaka iz Moskve zaokruženo je prijateljskom utakmicom povodom otvaranja novog stadiona crveno-belih iz prestonice Rusije.

Spektakl u Moskvi mogao je da ima drugačiji epilog, ali nije zahvaljujući pravovremenoj reakciji ruskih bezbednosnih snaga.

Prema saznanjima agencije ITAR TAS, navijači CSKA, Spartakovog velikog gradskog rivala, planirali su da se infiltriraju na tribin
ama kako bi izazvali požar i sprečili dalje održavanje utakmice, ali i ceremonije svečanog otvaranja velelepnog sportskog objekta.


"Uoči otvaranja Arene policajci su saznali za nameru navijača CSKA. Pravovremenom reakcijom sprečeni su incidenti, a huligani su se sakrili. U toku je otkrivanje njihovih identiteta", rekao je predstavnik službe bezbednosti.

Utakmicu između Spartaka i Zvezde obezbeđuje 2.000 policajaca.

Između navijača Spartaka i CSKA vlada višedecenijska netrpeljivost i sukobi ovih grupa su vrlo česti i krvavi. Pristalice Spartaka su u dobrim odnosima sa navijačima Zvezde i česti su gosti na utakmicama beogradskog kluba. Sa druge strane, prijateljske odnose imaju "armejici" i navijači Partizana.  

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC