• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perez: Evo istine o Di Mariji i Alonsu

Predsednik Reala na opširnoj konferenciji za novinare odgovorio na sva pitanja i kritike transfer politike kluba. Konkretno pričao i odlascima i (ne)dolascima važnih igrača.

Poraz od Atletika u finalu Superkupa, bleda igra u pobedi nad Kordobom (2:0) i katastrofa na Anoeti dokazali su da šampion Evrope ima mnogo problema na početku nove sezone.

Odluka predsednika Florentina Pereza da proda Ćavija Alonsa i Anhela Di Mariju izazvala je mnogo negativnih reakcija. Oglasio se i Kristijano Ronaldo, koji je rekao da verovatno ne bi tako postupio, ali i da, uprkos svemu, podržava svog šefa.

U petak se oglasio i tvorac nekoliko uspešnih generacija "Galaktikosa".

"Poznajem Kristijana Ronalda veoma dobro. On je najbolji igrač na svetu i njegovu odanost klubu ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Slušao sam sve komentare koje je izrekao poznajem ga toliko da znam da nikada ne bi sumnjao u klub. Moj odnos sa njim je savršen. Nula nesporazuma", rekao je Perez na konferenciji za novinare.

Posle nekoliko nedelja ćutanja, konkretno je govorio i o prelaznom roku, odlascima važnog dvojca i dolascima Džejmsa Rodrigeza, Tonija Krosa...

"Ne zaboravite da je prvi igrač koga sam doveo u klub bio Zinedin Zidan, a poslednji pre ovog prelaznog roka Geret Bejl", podsetio je na početku izlaganja.

"Di Mariji smo ponudili najbolje što smo mogli i nije prihvatio. Stoga smo doveli Rodrigeza, jednog od najboljih igrača Mundijala i osvajača Zlatne lopte. Di Marijini zahtevi bili su legitimni, ali i previsoki. Nismo mogli da ih zadovoljimo", objasnio je Perez i podvukao:

"Još jednom ističem, ponudili smo mu najviše što smo mogli".

Odlazak Di Marije bio je najavljivan i očekivan. Ćavi Alonso, izuzetno važan "šraf" šampionskog tima, napustio je klub tiše i iznenadnije. Preselio se u Bajern i ostavio veliku prazinu u veznom redu, bez obzira na dolazak Tonija Krosa.

"Ćavi je došao kod nas i rekao nam da hoće da ode. Mislio je da je to najbolje i za njega i za klub. Naš odnos sa njim je odličan i prihvatili smo takav predlog. On je u poslednjoj fazi svoje sportske karijere i hoće da je tako uredi. Razumemo tu odluku i poštujemo".

U smiraj prelaznog roka, na "Santjago Bernabeu" stigao je Ćićarito. Zašto nije Radamel Falkao, kada su mnogi "pouzdani izvori" upućivali na to?

"Razmatrali smo kupovinu Falkaa, ali u klubu pratimo sportsko-ekonomsku jednačinu, kojoj nas je naučio bivši predsednik Santjago Bernabeu. Odlučili smo da ga ne dovedemo, uz konsultaciju sa trenerom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC