• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape o tragediji rudara: BiH je nesrećna zemlja

Autor mondo.ba

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić osvrnuo se u nedjelju na stravičnu tragediju u kojoj su u zeničkom rudniku Raspotočje nastradala petorica rudara.

"Zmajevi" se u Zenici pripremaju za prvi meč u novom kvalifikacionom ciklusu. Protivnik BiH u utorak (20.45 h) na "Bilinom polju" biće selekcija Kipra, a popularni Pape je priznao da je atmosfera među "zmajevima" poremećena zbog tragedije rudara.

"Atmosfera je malo, ustvari dobro poremećena ovim što se desilo u Zenici, ovom tragedijom. Izgleda da smo mi nesrećna zemlja, malo-malo, pa nam se nešto desi", rekao je selektor BiH.

Popularni Pape je između ostalog priznao da će na Kiprane krenuti sa dva ili tri napadača a tako će igrati "zmajevi" tokom kompletnih kvalifikacija za EURO 2016.

"Mi ćemo čitave ove kvalifikacije igrati sa dva ili tri napadača. Mi nikada nećemo igrati s jednim napadačem. Ako to budu dva klasična napadača, onda će to biti Vedo (Ibišević, prim.aut) i Džeko, a ako nekad izostavim jednog od njih, onda ću staviti dva igrača sa strane. Možda Edina Višću ili Izeta Hajrovića, i oni su napadači. Mi možemo igrati s dva ili tri napadača", rekao je selektor BiH i dodao da ima nedoumica oko početnih 11.

"Imam ja uvijek dilema. Nikada nisam imao ekipu tri dana prije početka utakmice. Vjerovatno ću do samog početka imati dilemu, možda i sat-dva prije meča. Možda će igrači znati na osnovu treninga, ali ja sebi dajem za pravo da to uvijek promijenim", ostao je zagonetan Sušić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC