• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obećana pomoć FK Slavija

Fudbaleri i rukovodstvo FK Slavija iz Istočnog Sarajeva danas su bili gosti predsjednika RS Rajka Kuzmanovića i premijera Milorada Dodika.

 Obećana pomoć FK Slavija Izvor: MONDO

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik obećao je da će obezbijediti 500.000 KM za završetak stadiona Slavije da bi se stvorili uslovi da se utakmice ovog kluba igraju u Istočnom Sarajevu, saopšteno je iz Ministarstva za porodicu, omladinu i sport RS.
Predsjednik Vlade RS i ministar za porodicu , omladinu i sport RS Proko Dragosavljević razgovarali su danas u Banjaluci sa sa rukovodstvom i igračima FK Slavija.
Tokom sastanka rukovodstvo Slavije upoznalo je premijera i ministra sa pripremama za nastup u kvalifikacijama za Ligu UEFA, kao i sa teškom materijalnom situacijom u Klubu.
“Primarni cilj nam je finalizacija radova na stadionu, a posebno nam je krivo što ne možemo međunarodne utakmice koje nam predstoje igrati u Banjoj Luci ili Modriči, jer će tribine stadiona na Koševu biti prazne, ali šta je tu je. Sigurno je da će nam ova pomoć i više nego dobrodoći”,rekao je Dragan Kulina predsjednik Slavije.

Prvu utakmicu u kvalifikacijama za UEFA Slavija igra 16. jula sa danskim "Alborgom", dok je revanš sedam dana kasnije na stadionu Koševo..

Predsjednik Republike Srpske Rajko Kuzmanović čestitao je fudbalerima Slavije na osvajanju Kupa BiH i drugog mjesta u Premijer ligi BiH u sezoni 2008/2009, čime su postigli najveći uspjeh u stogodišnjoj istoriji kluba.

Kuzmanović je poželio puno uspjeha fudbalerima Slavije u takmičenju u Evropa kupu, ali i u narednoj takmičarskoj sezoni u Premijer ligi BiH.

Predsjednik Srpske naglasio je da su uspjesi ovog kluba najbolja promocija ne samo sporta, veći i grada Istočno Sarajevo, RS i BiH i dokaz da se vrhunski rezultati, zahvaljujući sistematskom radu i zalaganju, mogu postći i u relativno skromnim uslovima. On je istakao da je najnovijim upjesima FK Slavija u potpunosti opravdao Orden Njegoša drugog reda, kojim je klub odlikovan u januaru ove godine kao znak priznanja za stotinu godina aktivnog i uspješnog rada na polju sportske aktivnosti.
"Ovogodišnjim rezultatima pokazali ste da niste samo klub duge i bogate istorije, već i perspektivne budućnosti", rekao je Kuzmanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC