• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo se neće dopasti navijačima Čelsija

Autor mondo.rs

Sesk Fabregas je od ovog leta ponovo u Premijer ligi. Ali, dres Arsenala zamenio je dresom kluba iz južnog dela Londona. Izjavio je nešto što bi moglo da ga udalji od navijača Čelsija.

Jednom "tobdžija" uvek "tobdžija"!

Španac Sesk Fabregas svojevremeno se iz Arsenala vratio u svoju Barselonu. Ali, ovog leta vratio se u Premijer ligu. Čelsi ga je platio Barseloni oko 38 miliona evra i Fabregas se vratio u London. Severni deo svetske metropole zamenio je za južni.

Kaže da je krajem prošle sezone odlučio da ode iz Barselone i da mu je prva želja bila da se vrati u London.

"Razgovarao sam sa svojim agentom i rekao mu da mi nađe klub. Stigla je Čelsijeva ponuda i odmah sam pomislio o ponovnom životu u Londonu, gradu u kojem sam igrao najbolje. Potom sam se sastao sa Murinjom i on mi je rekao stvari koje sam želeo da čujem. osetio sam se cenjenim i da ću biti deo nečega što mi se dopalo", rekao je 27-godišnji Fabregas u intervjuu listu "El Pais".

Nastavio je: "Da mi je neko pre pet godina rekao da ću igrati za Čelsija i za Murinja odgovorio bih mu: 'Nemoguće!'. Ali, stvari se menjaju. Počeo sam da razmišljam o odlasku iz Barselona posle finala Kupa kralja".

Fabregas je igrao za Arsenal od 2003. do 2001. godine. I kaže da će taj klub uvek imati posebno mesti u njegovom srcu i da nema problem da to i kaže!

"Naravno da sam razmišljao o povratku u Arsenal (pre nego što sam prihvatio ponudu Čelsija). Uvek ću o sebi da mislim kao o 'tobdžiji'. Znam da ću, kada ponovo istrčim na 'Emirate' imati poseban osećaj u stomaku. Ali, navijači Čelsija treba da znaju da sam potpuno posvećen svom novom klubu. Da vas podsetim da sam igrao finale Lige šampiona za Arsenal protiv Barselone i kunem vam se da bih dao sve na svetu da smo pobedili Barselonu, iako svi znaju da sam ja Barselonino dete", kaže Fabregas i nastavlja:

"Kada budem igrao protiv Arsenala znaću za koga igram, kome sada pripadam, ko su mi saigrači, koji gol ću da branim i čiji da napadam. Verujem da će me navijači Arsenala razumeti. Ne sumnjam u to". 

Navijači Arsenala će ga, možda, razumeti, ali, da li će i navijači Čelsija posle ovakve izjave?

Doduše, u Engleskoj vrede neka druga fudbalska pravila, na snazi su neke druge vrednosti, drugačiji fer-plej...

U svakom slučaju, iskrena i hrabra izjava Seska Fabregasa.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC