• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marka: Mijatoviću odbrojani dani u Realu

Predrag Mijatović, sportski direktor Reala, mogao bi prvi da plati cenu neuspeha madridskog kluba na evro sceni, prenosi list "Marka".

 Marka: Mijatoviću odbrojani dani u Realu Izvor: MONDO

Nakon što je četvrti put zaredom eliminisan u osmini finala Lige šampiona, španski prvak Real Madrid traži krivce, a prvi koji će platiti cenu neuspeha, prema pisanju španskih medija, je sportski direktor Predrag Mijatović.

List “Marka” piše da su Mijatoviću, koji je 1998. godine u finalu Lige šampiona dao gol Juventusu i doneo titulu evropskog prvaka nakon više od 30 godina, sada odbrojani dani u “kraljevskom klubu”, a slično je i sa trenerom Berndom Šusterom.

Prvi čovek kluba Roman Kalderon, odluku o smeni Mijatovića mogao bi da donese vrlo brzo, a Predrag Mijatović bi već u maju trebalo da spakuje kofere, piše “Marka”.

U Realu su navodno već izabrali njegovog naslednika, a to ti trebalo da bude Migel Anhel Portugal, direktor omladinskog pogona Reala.

Portugal je miljenik predsednika Kalderona koji je želeo da ga postavi za sportskog direktora još prošle sezone, ali su se stvari iskomlikovale kada je Mijatović zapretio klubu milionskom odštetom i sabotiranjem nekoliko transfera koji su realizovani prošle godine.

Čelnici kluba su takodje izgubili poverenje i u nemačkog stručnjaka Bernda Šustera iako Real i dalje vodi u Primeri, piše španski list, i navodi da se ozbiljno razmišlja o njegovoj smeni krajem sezone.

Kao potencijalni kandidat za klupu Reala pojavio se trenutno najtraženiji trener Žoze Murinjo koji je sada bez posla, a koji je u nekoliko navrata napomenuo da bi voleo da preuzme najuspešniji klub na svetu.

Ipak, konačnu odluku o smeni Šustera, klub će doneti krajem sezone, a ukoliko Nemac želi da čelnici “kraljevskog kluba” razmisle o njegovom ostanku na Santjago Bernabeu najmanje će morati da osvoji Primeru.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC