• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uspjela proba crno-bijelih

Fudbaleri Partizana pobijedili su Jagodinu - 4:1 (2:0), u kontrolnom meču odigranom pred oko 2.500 gledalaca na stadionu u Humskoj 1.

 Uspjela proba crno-bijelih Izvor: MONDO

Tim Slaviše Jokanovića u četvrtak popodne je pružio lijepu i efikasnu partiju, postigao četiri efektna pogotka, a mogao je još koji.

Mladen Krstajić sa "bijele tačke" je tukao preko gola, Radosav Petrović pogodio prečku...

Pripremajući se za start sezone i gostovanje velškom Rilu 14. jula, crno-bijeli su protiv Jagodinaca nastupili bez mladih reprezentativaca Fejse i Obradovića, bez odlazećeg Stevanovića, kao i Moreire, koji je zbog porodičnih problema propustio nekoliko treninga.

"U toku je težak period priprema. Ova utakmica zbog toga je više bila trening, nego traženje rezultata. Pred nama je još vremena da neke stvari, koje do sada nisu, legnu kako treba", izjavio je Jokanović poslije utakmice, izrazivši zadovoljstvo visokom pobjedom.

Šampion Srbije poveo je već u drugom minutu, golom kapitena Nenada Đorđevića iz slobodnog udarca sa 20 metara, a povisio je Adem Ljajić u 35. minutu.

Brana ilić napravio je dar-mar na desnoj strani i pronašao igrača Mančester junajteda u srcu šesnaesterca. Ovaj je tukao iz prve, precizno, uz samu stativu - 2:0.

Tek što su se igrači vratili sa odmora, pao je i treći gol. Novajlija iz Napretka, Branislav Jovanović, ušao je sa klupe za rezerve, napravio sjajnu fintu, a zatim snažno i precizno tukao sa 18 metara. Njemu, kao i Milošu Bogunoviću osam minuta kasnije, asistirao je Lamin Dijara.

Senegalac je protutnjao po lijevom krilu i pravovremeno uposlio Bogunovića za 4:0. Čast gostiju spasio je Stojanović, koji je u 69. minutu iskoristio nepažnju crno-bijele odbrane i glavom postavio konačnih 4:1 poslije kornera.

Ovo je bila treća provera Partizana, prethodno su pobijeđeni nižerazredni Perućac (4:1) i Jedinstvo Putevi (9:2). Generalnu probu pred put u Vels crno-bijeli će imati 7. jula na svom stadionu protiv Rabotničkog iz Skoplja.

PARTIZAN (prvih 11): M. Božović - S. Stevanović, Gavrančić, Đorđević, Krstajić - Petrović - Ilić, Tomić, Ljajić - Dijara, Kleo.

(R. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC