• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Luj van Gal pobedio!

Mančester junajted u 4. kolu Premijer lige zabeležio prvu pobedu u novoj sezoni. Ceh lošim partijama "crvenih đavola" platio KPR.

Old Traford dočekao je da se raduje trijumfu Mančester junajteda u sezoni 2014/2015.

"Đavoli" su tek u 4. kolu Premijer lige osetili slast pobede u novoj sezoni i konačno, predvođen Luj van Galom, zakoračili ka gornjem delu tabele.

U nedelju popodne bili su ubedljivi protiv Kvins Park Rendžersa - 4:0 (3:0). Najveći deo posla završen je već u prvom poluvremenu sa tri gola u mreži Roberta Grina.

Anhel di Marija bio je junak pobede. Argentinac je imao debi pred domaćom publikom, a tu činjenicu iskoristio je da im se prestavi golom. Doduše, neobičnim. Di Marija je želeo da centrira posle dosuđenog slobodnog udarca, ali lopta nikoga nije zakačila i završila je u mreži u 24. minutu.

Nešto kasnije, u 36. minutu, "prvenac" u dresu Junajteda postigao je Ander Erera, posle asistencije Vejna Runija. Španac se starijem kolegi iz napada revanširao pred sam odlazak na odmor. Golom Runija praktično je rešeno pitanje pobednika.

Nastavak utakmice nije doneo bitnije promene u snagama na terenu.

Uprkos tome što su gosti iz Londona pokušali nešto više da urade u napadu, nisu se radovali golovima. Njih je bilo na drugoj strani, tačnije još jedan.

Di Marija je video slobodnog Huana Matu, izgledalo je da će šutirati, ali je lopta došla pravo u noge Špancu, kome u situaciji "jedan na jedan" sa Grinom nije bilo teško da zatrese mrežu. Igrao se 58. minut.

Debitantski meč za Mančester junajted imao je i Radomel Falkao. Kolumbijac je dobio šansu u 67. minutu umesto Mate. Falkao je uspeo da uđe u stopostotnu šansu, posle koje je kao pobednik izašao golman KPR skinuvši zicer vrsnom strelcu.

Junajted sada ima pet bodova, koliko imaju Lester i Everton, ali tim iz Mančestera ima bolju gol razliku, pa zvanično zauzima deveto mesto. KPR je pao na 16. poziciju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC