• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: "Show" u Halu!

Niko nije pobedio, ali niko nije ni loše prošao. Po dva gola na obe strane, po dve prečke na obe strane od čega jedna u 94. minutu i po bod na obe strane.

Nije derbi, ali jeste Premijer liga.

Hal siti i Vest Hem junajted odigrali su fantastičnu utakmicu na zatvaranju 4. kola Premijer lige. Onaj ko je odredio da baš ovaj duel bude određen za ponedeljak uveče, u izdvojenom terminu, imao je dobar osećaj.

"Tigrovi" su dva puta vodili po kišnom i hladnom vremenu na severo-istoku Engleske, ali su gosti dva puta stizali to i na kraju, u 94. minutu, imali prečku za pobedu. Ipak, Hal - Vest Hem 2:2 (1:0).

Igrao se 39. minut kada je mrežu, glavom, prvi zatresao Abel Ernandez, pojačanje Hala poslednjeg dana prelaznog roka, koji je oduševio naviječe željne njegovih majstorija iz dresa Palerma, međutim...

Početkom drugog poluvremena takođe prvi gol u Premijer ligi postiglo je "latino" pojačanje Vest Hema, Ener Valensija. Ekvadorac je postigao fantastičan gol sa distance, od prečku, za 1:1 u 50. minutu.


Jednako lep gol postigao je Mohamed Dijame, bivšem klubu, u 64. minutu za 2:1. On se upisao na listu strelaca u narandžasto-crnom dresu nedugo posle transfera iz istočnog Londona, gde je sa uspehom nosio dres "čekićara" i zbog toga se nije preterano radovao, a nije se radovao ni kapiten Hala, Kertis Dejvis, kada je u 67. minutu autogolom postavio konačnih 2:2.

U poslednjim sekundama utakmice, Stjuart Dauning je probio po levoj strani, centrirao, Valensija nadskočio rivala na drugoj stativi, poslao loptu glavom o zemlju, u Majkla Dosona, koji je imao tu sreću da ga je od epiteta tragičara sačuvala prečka.

Hal ima pobedu, dva remija kod kuće i poraz, uz podatak da je tri puta u dve utakmice imao vođstvo na svom stadionu i nije pobedio. Vest Hem ima pobedu, remi i dva poraza, pred meč sa Liverpulom na svom stadionu narednog vikenda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC