• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini Brazilci u kameru MONDA pjevali narodnjake

Kadu i Savio novi su Brazilci na beogradskoj Marakani, za koju kažu da je "ljepša od brazilske". Otpjevali su nam i omiljenu folk pjesmu.

 Zvezdini Brazilci u kameru MONDA pjevali narodnjake Izvor: MONDO

Zvezdini novi Brazilci, Kadu i Savio, nisu kao njihovi brojni zemljaci, koji su prodefilovali Marakanom... Ako ni zbog čega više, onda iz razloga što solidno govore srpski, a još bolje ga razumiju.

"Ona je ljepša od noćiiii", otpjevao nam je Kadu omiljeni hit sa ovih prostora.


Kada su došli u Crnu Goru, u golubovačku Zetu prije dvije godine, htjeli-ne htjeli, morali su da nauče jezik, jer im je stomak krčao.

Kadu nam je rekao da je morao "sedam dana da jede samo piletinu" kada je 2007. godine došao u Crnu Goru, jer nije znao da se sporazumijeva i govorio je samo "čikn, čikn" (chicken, piletina).

Sada im je u Zvezdi mnogo lakše. Kad naručuju da jedu, kažu: "Daj mi biftek", kada trener kaže koja vježba je sledeća, ne moraju da zapitkuju saigrače, kada ih pitate: "Kako ste?", odgovaraju sa: "Dobro, hvala na pitanju. Evo upravo čatujem sa ženom"...

Tokom boravka na pripremama u Ivanjici, ekipa MONDA je upravo iz tog razloga napravila intervju sa Brazilcima na srpskom jeziku, tek da ih Delije bolje upoznaju prije nego što "progovore" brazilskim jezikom na terenu. Kadu je ofanzivni vezista, dribler, asistent, a Savio, krupniji momak, zadnji vezni. Njega odlikuje snaga i jak šut.

Kadu najviše voli da protivniku probacuje kroz noge (pa, Brazilac je!), a Kadu isto, ali kaže da to baš ne radi često.

Najbolji fudbaler Brazila svih vremena za Kadua je Ronaldo, "bolji i od Pela", a za Savija Ronaldinjo.

Malo smo ih provocirali pitanjem: Pele ili Maradona?

"Ma, kakav Maradona! Pele!", odgovorili su uglas.

"Argentinu i Mesi ja ne voli! Mesi dobar igrač, ali ja ne voli, za mene Kaka bolji, Kristijano Ronaldo bolji", raspričao se Kadu.

Savio je oženjen i ima dijete, dok Kadu ovih dana preko "četa" ugovara vjenčanje sa svojom djevojkom, kojoj je posvetio tetovažu na mišici - love forever. Ima i istetvovirano ime majke. Na svadbi će jedna od pjesama biti i "Ona je ljepša od noći".

Kadu priznaje da ne zna da igra sambu. "Savio zna, ja katastrofa", kaže Kadu.

Kadu kaže da na terenu "ne postoji prijateljstvo" i da bi "udario na rođenu majku da je sa one strane terena", jer "mora da se bori za svoj stomak". Savio se nadovezao da bi sa Partizanovim Brazilcima Kleom i Vašingtonom poslije utakmice možda otišao na kafu, da malo priča na portugalskom, ali da na terenu neće imati ni najmanjeg popusta kod njega.

Kompletan intervju u video zapisu pogledajte na našem web sajtu www.mtsmondo.com

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC