• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpul još nema igru, ali ima Balotelija

Menadžer i kapiten "crvenih" smatraju da svi u timu moraju još mnogo da rade kako bi bili na nivou od prošle sezone, ali su istakli da su dobili vrsnog napadača. Ludogorec i tužan i srećan.

Liverpul je pobedio Ludogorec u prvom kolu Lige šampiona, ali na sreću - 2:1. Kapiten Stiven Džerard spasao je svoj tim pogotkom sa bele tačke u 93. minutu meča.

Menadžer "crvenih" Brendan Rodžers nije bio zadovoljan igrom svom tima, ali jeste pobedom.

"Ovde svi igraju na pobedu. Ponekad igrate dobro, ali rezultat ne bude kakav želite, a za nas je bilo najvažnije da se trijumfalno vratimo u takmičenje. Znali smo da će biti teško protiv Ludogoreca, jer oni su prvaci svoje zemlje, i ovde nema loših ekipa. Tehnički su bili veoma dobri i morali smo da budemo veoma strpljivi kako bismo došli do pobede. Nismo igrali sjajno, ne igramo dobro kao prošle godine, jer se novi igrači još uklapaju u tim, ali je važno da smo pokazali karakter, čvrst otpor i obradovali smo naše navijače. Ovo je važna pobeda za nas, ovo je takmičenje gde morate da pobeđujete i mi smo ispunili cilj u prvom meču", rekao je Rodžers.

On je naročito istakao da se je zadovoljan kako se Mario Baloteli uklopio u ekipu.

"Odradio je odličan posao, naročito u finišu. Rekli smo mu da provodi što više vremena u kaznenom prostoru i on je to i radio i iskoristio je priliku na najbolji način u finišu meča".

Italijanski reprezentativac kratko se oglasio na Twitteru jutro posle meča.

"Dobro jutro, Liverpul! Dobro jutro svima! Danas je novi dan! Ne brinemo za prošlost! Radimo za budućnost!", napisao je na svom profilu.

Stiven Džerard rekao je da je ekipa igrala ok, ali ne bolje od toga.

"Obavili smo posao sa uspehom, ali nismo blistali. Imamo još mnogo toga da učimo. Imali smo problema sa kontranapadima i jasno je da moramo Baloteliju da dajemo kredite kako bi mogao da radi svoj posao dobro. Ponekad je potrebno malo više vremena da strelac iskoristi šansu, ali šta je važnije od toga za ekipu nego da on bude na pravom nivou", rekao je Džerard.

U ekipi Ludogoreca svi su bili složni u oceni da su odigrali odličan meč, da nisu imali ni sreće u finišu meča, i da bi najrealnije bilo da je duel završen nerešeno.

"Veoma je teško kada igrate dobro i izgubite meč u 93. minutu. Zaista je to bolno iskustvo, ali sada smo se uverili kako je teško igrati Ligu šampiona. Zadovoljni smo kako smo igrali protiv velikog Liverpula i sada nam ostaje da u narednom meču probamo da budemo još bolji i ispravimo greške. Rezultat možda ne, ali igra koju smo prikazali na Enfildu daje nam veliko samopouzdanje da možemo da prikažemo neke velike partije. Mislim da bi nerešen ishod bio najpravedniji rezultat posle svega, iako smo i na 0:0 imali dve dobre šanse da povedemo, a da smo to učinili smatram da bi meč otišao u drugom smeru i završio se drugačijim ishodom", istakao je Kozmin Moti, odbrambeni igrač Ludogoreca ne propustivši da istakne da je zaista bila posebna čast i veliko zadovoljstvo igrati na Enfild Roudu pred velikim brojem gledalaca.

"To je stvarno sjajna stvar, kada igrate na velikim stadionima protiv najboljih ekipa. Nadam se da ću odigrati još mnogo mnogo mečeva u ovom takmičenju".

Georgi Dermendžijev, trener Ludogoreca, istakao je da golman Milan Borjan nije ni najmanje kriv zbog greške u završnici koja je Liverpulu omogućila trijumf.

"Naš čuvar mreže bio je uznemiren posle meča zbog greške u finišu, ali smo mu svi u timu rekli da je to deo fudbalske igre i da se takve stvari dešavaju i da ga niko ne krivi za poraz. Jeste taj poraz malo gorči zbog toga što je stigao na takav način, ali ne pravim buku oko toga. Dešava se. Meni je važno da smo igrali dobro i da smo uspeli da sprovedemo u delo većinu stvari koje smo pripremili za meč sa Liverpulom", rekao je Dermandžijev.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC