• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subić za MONDO: Borac je igrao taktički zrelo

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Lijevi bočni fudbaler Borca Aleksandar Subić odlučio je derbi osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine pogotkom protiv Zrinjskog (1:0) na banjalučkom Gradskom stadionu.

 Subić za MONDO: Borac je igrao taktički zrelo Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Prema ocjenama većine izvještača sa utakmice, "plemići" su kao i prethodne sezone imali više od igre, ali je Borac na kraju osvojio bodove na Gradskom stadionu.

Povezane vIJesti

Lijevi bek Banjalučana je riješio utakmicu u 46. minutu je, nakon sjajne duge lopte kapitena crveno-plavih Vladana Grujića.

Subićev gol
Izvor: YouTube

Aleksandar Subić je ove sezone postigao dva gola za Borac, koja su direktno donijela šest bodova pošto je prethodni pogodak postigao u duelu sa Čelikom (1:0).

Čovjek odluke, zbog kojeg se Borac vratio u trku čak i za plasman u međunarodna takmičenja, nije se složio sa konstatacijom da je Zrinjski bio bolji rival, ali je u izjavi za naš portal najprije zahvalio navijačima na velikoj podršci tokom svih 90 minuta.

ZVEZDA? IGRAĆEMO TAKMIČARSKI

U Banjaluci će 10. oktobra gostovati beogradska Crvena zvezda i biće to praznik fudbala u cijeloj Republici Srpskoj...

"Biće to veliki spektakl, siguran sam i dupke pun Gradski stadion... Iako je riječ o prijateljskom susretu, daćemo svoj maksimum kao da je u pitanju takmičarska utakmica. A rezultat? Kako bude", naglasio je Subić.

 "Prvo želim da se zahvalim navijačima što su došli u velikom broju da nas podrže i sigurno bez njihove pomoći ne bi mogli da osvojimo sva tri boda. Zaista su nam bili što se kaže 'vjetar u leđa'", rekao je Subić.

Po njegovom mišljenju, Borac nije bio slabiji rival već je odigrao taktički zrelo i na kraju zasluženo upisao pobjedu.

"Zrinjski jeste držao više loptu u svom posjedu, ali mi smo im to svjesno dozvolili. Igrali smo pametno i taktički zrelo, čekali svoje šanse i iskoristili je početkom drugog poluvremena. Istina, imali smo i sreće na kraju kad je Deni Simeunović pogodio mjesto gdje se spajaju prečka i stativa. Ali, onako kako smo taktički odigrali zaslužili smo trijumf".

Crveno-plave prije reprezentativne pauze očekuju nova iskušenja u šampionatu BiH, prvo za vikend u Bijeljini protiv Radnika, a onda i u 10. kolu protiv sarajevskog Željezničara u Banjaluci.

"Bez obzira na ime rivala, Borac u svaku utakmicu ulazi s namjerom da zabilježi pobjedu. Tako će biti i u Bijeljini, ali ne bih bio nezadovoljan i jednim bodom. A protiv Želje u Banjaluci će biti veliki derbi i vjerujem nova domaća pobjeda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC