• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma i Toti zajedno do kraja

"Čim se vratim u Rim potpisaću ugovor sa Romom do 2014. godine", poručio je Princ Rima sa priprema.

 Roma i Toti zajedno do kraja Izvor: MONDO

Princ Rima je postao kralj. Frančesko Toti, kultna ličnost prestonice Italije najavio je da će uskoro potpisati novi, petogodišnji ugovor sa Romom i tako završiti karijeru u klubu u kojem je načinio prve fudbalske korake, kao dječak i čiji je najmlađi kapiten u istoriji.

Zaista, grehota bi bilo da se ova bajka završila drugačijim krajem.

Toti je tokom priprema "vučice" u italijanskim Alpima najavio da će potpisati ugovor do 2014. godine, a kako već ima 32 godine, jasno je da će u svom klubu odigrati i poslednji meč u bogatoj karijeri.

"Čim se vratimo u Rim, produžiću ugovor do 2014. godine", rekao je Toti i dodao da razmišlja i o povratku u nacionalni tim, koji je napustio poslije Mondijala u Njemačkoj 2006. godine.

"Razgovaraću s selektorom Marćelom Lipijem i zajedno ćemo da razmotrimo mogućnost mog povratka među azure".

Prethodnih sezona italijanskog fudbalera uništile su povrede, ali u sledećem šampionatu Italije, sa zdravim Totijem, Roma bi ponovo trebalo da igra bitnu ulogu.

"Bez obzira na to koji će igrači doći u klub, svakako ćemo biti bolji nego prošle sezone. Naši ciljevi uvijek su jasni – skudeto! Ako ne, onda plasman u Ligu šampiona", poručio je Rimljanin.

Na optužbe italijanskih medija, da svojim ponašanjem ne dozvoljava prodaju Rome, Toti je rekao da nijedna ponuda za preuzimanje većinskog paketa akcija nije stigla u klub.

"Uvjeren sam da Rosela Sensi ostaje na čelu kluba. Srećan sam zbog toga i što ću biti vođa njenog tima na terenu", zaključio je Toti.

On je debitovao kao 16-godišnjak u vrijeme dok je Romu vodio srpski trener Vujadin Boškov, još 1993. godine, a za 17 sezona na Olimpiku postigao je 220 golova u svim takmičenjima, a na 539 mečeva. Deveti je strijelac Serije A svih vremena.

U sezoni 2000/2001 sa Romom je osvojio jedini skudeto u karijeri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC