• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić za MONDO: Pričaju svašta, ne znam gdje ću

Mladi vezista Košica oporavlja se od operacije i tvrdi da na njega ne utiču priče o brojnim ponudama iz Rusije, Italije, Engleske...

 Matić za MONDO: Pričaju svašta, ne znam gdje ću Izvor: MONDO

Pomama za Nemanjom Matićem ne prestaje. Za mladog vezistu slovačkih Košica iz dana u dan interesuje se sve više evropskih klubova.

Na stolu Košica su, prema izjavama klupskih zvaničnika, ponude CSKA iz Moskve, Đenove i Udinezea, a postoji i interesovanje nekoliko engleskih klubova. Ostrvski mediji tvrde da se poslije Totenhema u trku uključio i Sanderlend.

Mladi reprezentativac Srbije je očarao sve za samo 85 minuta igre protiv Italije na Evropskom prvenstvu u Švedskoj. Tada mu je slomljena metatarzalna kost i za njega je šampionat bio završen.

Nedugo zatim operisan je u Barseloni, a sada se oporavlja kod kuće.

"Naredni pregled zakazan mi je za 19. jul. Tada ću znati više. Za sada hodam uz pomoć štaka, a prema procjenama ljekara, moraću da odmaram još mjesec, mjesec i po", rekao je Nemanja Matić za MONDO.

Još ne može da prežali što "orlići" nisu uradili više na Evropskom prvenstvu.

"Eh, da smo dali Italijanima gol, sada bi vjerovatno sve bilo drugačije. Kasnije nam je i sreća okrenula leđa. Ali i sam odlazak na Evropsko prvenstvo je uspjeh, nije bilo lako stići do Švedske".

Tvrdi da ne zna gdje će nastaviti karijeru, ali i da se trenutno ne opterećuje time.

"Sada mi je važno samo da se u potpunosti oporavim. Džabe je sve kad ne mogu da igram. Samo da što prije ozdravim i spremim se za narednu sezonu".


Nemanja Matić djeluje kao mladić koji čvrsto stoji na zemlji. Mediji tvrde da mu je cijena 1,5 miliona funti, pa iako je do milionskih cifara stigao munjevitom brzinom, ne razmišlja o njima.

"Prija mi sve to što se piše o meni, ali uspijevam da ostanem miran u glavi. Ljudi svašta pričaju, pominju svakakve ponude iako nemaju nikakve veze sa tim".

"Kad bih mogao da biram, volio bih da kad-tad zaigram u Španiji",
priznaje Nemanja Matić da ne bježi od snova.

Nije skrenuo pažnju samo rolom protiv Italijana. Njega, kao i Marka Milinkovića, "otkrio" je Vladimir Vermezović dok je kao trener radio u Spartaku iz Trnave. Preporučio ih je selektoru mlade reprezentacije Slobodanu Krčmareviću, a ostalo je bilo na igračima.

Nemanja Matić je koristio svaku šansu, pa je već ubilježio i dva nastupa za "A" reprezentaciju Srbije. Radomir Antić ne krije da mu je talentovani Šapčanin u fokusu.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC