• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Piksi vraća Bajalicu u Zvezdu

Miloš Bajalica, svi su izgledi, dobiće drugu priliku da se dokaže u Crvenoj zvezdi.

 MONDO: Piksi vraća Bajalicu u Zvezdu Izvor: MONDO

Bivši štoper crveno-belih uskoro bi mogao da postane još jedan fudbaler, koji će se ovog leta vratiti na Marakanu, saznaje MONDO.

Ključni čovek u realizaciji ovog transfera je Bajalicin trener u Nagoji, a bivši predsednik Crvene zvezde - Dragan Stojković Piksi.

On je i povukao Bajalicu sa sobom u Japan, na zimu 2008. godine, a godinu i po dana kasnije izgledno je da će ga poslati nazad, najviše zbog toga što se nekadašnji defanzivac OFK Beograda nije prilagodio na život u Japanu.

U narednih dan, dva, klubovi bi trebalo da realizuju ovaj transfer, ali ostaje pitanje u kojoj će formi Bajalica doći u Zvezdu, da li kao pozajmljen igrač ili će Zvezda otkupiti njegov ugovor. Problem predstavlja činjenica da je Beograđanin rođen 1981. godine nedavno produžio ugovor sa Nagojom i to za platu, koju će teško dobiti u Srbiji.

Bajalica je u Zvezdu došao u februaru 2007. godine iz OFK Beograda (78 mečeva, osam golova), ali je u konkurenciji Ibrahima Gaja i Đorđa Tutorića odigrao svega 13 mečeva za godinu dana. Za Nagoju je zabeležio 26 nastupa, bez gola, a u redovima Vladimira Petrovića Pižona pojačaće liniju štopera u kojoj su za sada Tutorić, Slavoljub Đorđević, Vujadin Savić i Ognjen Vranješ.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC