• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Džeko je ljudina!

Autor mondo.ba

Legenda Crvene zvezde i srpskog fudbala Dragan Džajić u hvalospjevima govorio o kapitenu Bosne i Hercegovine i napadaču Mančester sitija Edinu Džeki.

 Džajić: Džeko je ljudina! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Nakon nedavne utakmice Bajern Minhena i Sitija (1:0), napadač zmajeva pohvalio se fotografijom s legendarnim Džajom, koji je uživo gledao susret u Minhenu.

"Džeku sam donedavno uglavnom gledao na TV-u. Smatram da je jedan od najboljih napadača na svijetu. Međutim, kad sam ga sreo uživo, još mi se više svidio. Veoma je kulturan, vaspitan i komunikativan. Prava je ljudina i uvijek ću navijati za njega. Proveli smo baš ugodno vrijeme, ćaskajući o mnogim temama", rekao je Džajić u intervjuu za sarajevski "Dnevni avaz".

Prema njegovom mišljenju, javnost BiH ne smije tragično da shvata poraz od Kipra (1:2) na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"To je fudbal. Gledao sam tu utakmicu i sreća nije bila saveznik BiH. Takmičenje je tek počelo, BiH ima vrhunske igrače i ne vidim razlog zašto se ne bi plasirala na EURO 2016. Pored Džeke u timu imate Vedada Ibiševića, Miralema Pjanića, Senada Lulića... Vjerujem da će se u Francusku plasirati BiH, Srbija i Hrvatska".

Džaja je apsolutno pružio podršku selektoru "zmajeva" Safetu Sušiću.

"Pape je bio vrhunski fudbaler i dobar je čovjek. Sama činjenica da je odveo BiH na Mundijal, prvi u istoriji dovoljno govori o njegovim trenerskim kvalitetima. Radi svoj posao odlično i mora imati podršku. Uopšte ne sumnjam u njegovu stručnost", podvukao je legendarno lijevo krilo Zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC