• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U prodaji 11.000 ulaznica za meč BiH - Belgija

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Za fudbalsku utakmicu kvalifikacija za EURO 2016, BiH - Belgija, koja će biti odigrana 13. oktobra u Zenici, u prodaji je 5.800 ulaznica za zapadnu tribinu, 1.350 za istočnu, te 1.800 za sjevernu i 2.050 za južnu tribinu.

Počela je prodaja ulaznica za utakmicu kvalifikacija za EURO 2016, koju će 13. oktobra u Zenici odigrati fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i Belgije.

Kako su iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine saopštili (FS BiH), za susret vlada veliko interesovanje, a meč je proglašen i "visokorizičnim", zbog čega je štampano 11.000 ulaznica za tzv. slobodnu prodaju.  

Po cijeni od 40 KM u prodaji je 5.800 ulaznica za zapadnu tribinu, 1.350 za istočnu (30 KM), te 1.800 za sjevernu i 2.050 za južnu (20 KM)

"U cilju omogućavanja većem broju navijača da na stadionu posmatraju meč BiH - Belgija, ali istovremeno i zbog sprečavanja manipulacija ulaznicama, te uzimajući u obzir prethodna iskustva, jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta, tj. lične karte. Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena", istakli su iz FS BiH.

Kažu i da je u prodaji 4.680 rezervisanih ulaznica za potrebe igrača i stručnog štaba, organizovanih i registrovanih navijačkih grupa, klubova Premijer lige, itd…

Za navijače Belgije biće izdvojen poseban sektor na stadionu "Bilino polje". Pristalice popularno zvanih "crvenih đavola" dobiće 600 ulaznica.

"Za dolazak navijača Belgije biće utvrđena posebna sigurnosna procedura, koja obuhvata niz mjera i aktivnosti prije njihovog ulaska u BiH, kao i prilikom ulaska na stadion", naglasili su iz FS BiH.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC