• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejo poručio Burzi: Ugledaj se na Jovetića

Bomba Igora Burzanovića detonirana u izjavi za MONDO žestoko je uzdrmala kompletnu crnogorsku javnost. Ni vrh nije ostao bez potresa.

 Dejo poručio Burzi: Ugledaj se na Jovetića Izvor: MONDO

Predsjednik FS CG, Dejan Savićević, reagovao je na tvrdnje Igora Burzanovića za MONDO da Crna Gora name reprezentaciju i da treba da se ugleda na Srbiju.

"Te stvari su netačne i nisu na mjestu. Od prve utakmice smo dokazali da imamo reprezentaciju, navijače, uvijek pun stadion... Imamo dobre odnose sa FSS, sve su to moji prijatelji sa kojima se često srećem", počeo je Savićević opsežnu priču za "Sportski Žurnal".

"Ne želim da dižem u nebesa Crnu Goru i minimiziram učinak Srbije, ali mi imamo prostorije i trening kamp, a oni to još nisu napravili. Uživamo podršku države i Vlade. Burzanović mene kao igrača ne može da pamti, međutim, kada je već pominjao imena fudbalera zaboravio je Peđu Mijatovića. Možda za Igora on nije bio veliki igrač", nastavio je aktuelni predsjednik FS CG, koji je i jedini kandidat za tu funkciju uoči predstojeće Skupštine 9. jula.

"Prema njemu Filipović je 'najbolešljiviji'. Igrao je za reprezentaciju sedam puta, a nije bio standardan u Crvenoj zvezdi. Burzanović je poslednji igrač koji tako nešto mogao da izjavi".



Savićević je stao u odbranu selektora Zorana Filipovića.

"Selektor se pita za sastav reprezentacije i odgovara za rezultate. Bilo bi dobro da Burzanović ode u prostorije Crvene zvezde i vidi koliko je Filipović uradio u karijeri. Kako misli da se pojavi pred deset ili više hiljada gledalaca, ako ponovo zakuca na vrata reprezentacije, kako misli da uđe u svlačionicu i odradi trening?"

Na kraju, Savićević je poručio Burzanoviću da se ugleda na Stevana Jovetića.

"Pretprošle sezone je Partizan u Srbiji osvojio duplu krunu, a Stevan Jovetić je bio kapiten. Otišao je u Fiorentinu za osam miliona evra. U to vrijeme, sjedio je na klupi reprezentacije, a Burzanović igrao iako je bio rezerva u Zvezdi. Godinu dana kasnije, poslije naporne sezone, Jovetić se odazvao pozivu da igra za mladu reprezentaciju. Igor Burzanović treba da se ugleda na njega", zaključio je Dejan Savićević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC