• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Terzić na poslu prvog dana suspenzije

Autor mondo.rs

"Ne dotiču me odluke Karadžićević organa", rekao je Zvezdan Terzić kada je suspendovan na šest meseci i dan kasnije pokazao kako to u praksi izgleda.

"Ne dotiču me odluke Karadžićević organa", bio je odgovor prvog čoveka Zajednice Superlige i v. d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, kada smo ga pitali za komentar kazne koja mu je izrečena.

A, Fudbalski savez Srbije suspendovao je Terzića u četvrtak na šest meseci iz fudbala zbog toga što je nedavno, prema izveštajima zvaničnih lica, ušao u svlačionicu određenu za sudije, posle utakmice Superlige između Napretka i Crvene zvezde (0:0).

Kako u praksi izgleda kršenje suspenzije, Terzić je javnosti dočarao već dan kasnije, u petak, kada je zakazao sednicu Izvršnog odbora Zajednice Superlige i kasnije predsedavao istu.

Zajednica je Fudbalskom savezu Srbije otvorenim pismom postavila određena pitanja i konstatovala da mnogo toga najavljenog prošlog marta, posle burne sednice Skupštine FSS, nije urađeno.

Posle svega, postavlja se pitanje - šta zapravo suspenzija iz fudbala znači, da li je ona primenljiva u praksi i šta se događa ako se odluka ne poštuje? Da li sledi nova "suspenzija" iz fudbala?



Ako je to nejasno, jasno je da imamo otvoren rat između Terzića, Zajednice Superlige i Crvene zvezde s jedne i Karadžića i Fudbalskog saveza Srbije s druge strane.

Skupština je zakazana za sledeću sredu, međutim time nisu ispunjeni uslovi koje je pred Karadžića stavilo rukovodstvo Crvene zvezde, koje je tražilo da prvi čovek srpskog fudbala podnese ostavku i raspusti aktuelni sastav Skupštine, raspiše fudbalske izbore na svim nivoima, posle kojih će se glasati i za novog predsednika FSS.

Do daljeg...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC