• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Damjanac za MONDO: Obradović 99 odsto ostaje

Ivan Obradović najvjerovatnije će ostati u Partizanu do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a njegov transfer u Ajaks definitivno je propao!

 Damjanac za MONDO: Obradović 99 odsto ostaje  Izvor: MONDO

Nikola Damjanac, menadžer reprezentativca Srbije, rekao je za MONDO da su čelnici crno-bijelih stavili privremeni veto na Obradovićev odlazak iz kluba.

"Pregovori sa Ajaksom su obustavljeni prije dva dana. Partizan nije htio da ga pusti dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona, Ajaks nije bio spreman da čeka i okrenuo se drugom igraču", objasnio je Damjanac.

Amsterdamski "kopljanici" u utorak su potpisali dvogodišnji ugovor sa Kameruncem Timotijem Atubom, koji takođe igra lijevog beka i bio je član Hamburga i Totenhema dok je te timove trenirao Martin Jol, novi šef struke Ajaksa.

U svakom slučaju, za navijače Partizana je glavna vijest da će reprezentativac Srbije biti u timu koji će od naredne nedelje jurišati na Ligu šampiona.

"To je 99 odsto sigurno", rekao je Damjanac.

Nekadašnji golman Partizana ističe da nije zabrinut za Obradovićev devizni angažman, pošto "ima još zainteresovanih klubova, koji nisu dali uslov kao Ajaks".

Prema aktuelnim propisima UEFA, fudbaler koji nastupi za jedan klub u kvalifikacijama za neko evropsko takmičenje, nema pravo igranja u Evropi za novi klub do kraja jesenjeg dijela sezone.

Tako će crno-bijeli u novu sezonu krenuti sa možda i jačim sastavom od onog koji je proljetos odbranio "duplu krunu". Humsku 1 napustili su samo Žuka (Deportivo) i Ivan Stevanović (Sošo), a došli su Kleo, Mladen Krstajić, Branislav Jovanović i Siniša Stevanović.

(I. B. - R. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC