• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jaja Ture golčinom odgovorio kritičarima

Autor mondo.rs

U poslednje vreme sve glasnije kritikovani vezista Mančester sitija postigao je sjajan gol protiv Aston Vile u 82. minutu za 1:0. Potom je Serhio Aguero potvrdio pobedu "građana".

Potera za Čelsijem se nastavlja!

Delovalo je u subotu uveče da će Mančester siti da poklekne, ali Jaja Ture to nije dozvolio.

Sjajni vezista ove sezone ne igra tako ubedljivo kao prošle, ali su kritike na njegov račun svakako prerano počele da se pojavljuju.


Da nema razloga za nervozu, reprezentativac Obale Slonovače potvrdio je fantastičnim pogotkom protiv Aston Vile, na teškom gostovanju u Birmingemu.

U 82. minutu, pri rezultatu 0:0. dobio je loptu na tridesetak metara od gola, potom uradio "lažnjak" i krenuo u prodor, a onda iznenada levicom "opalio" po lopti u donji desni golmanov ugao. Neodbranjivo!

Do tog trenutka igrači Vile uspešno su se branili, ali ih je pogodak potpuno demoralisao, pa mogu da budu i srećni što su u poslednjih desetak minuta meča primili samo još jedan gol.

Konačnih 2:0 postavio je Serhio Aguero, koji je nastavio sjajnu seriju kada su u pitanju mečevi van Sitijevog "Etihada". Argentinac je na poslednjih pet gostovanja postigao isto toliko golova.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je ceo meč u dresu Sitija i dobio žuti karton, dok je Matija Nastasić i ovaj put bio van protokola.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC