• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Stokić je klasa!

Autor mondo.ba

Treneri banjalučkog Borca i sarajevskog Željezničara, Vinko Marinović i Admir Adžem složni u ocjeni da su crveno-plavi zasluženo osvojili tri boda u derbiju 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Marinović: Stokić je klasa! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučani su u nedjelju upisali i četvrti "minimalac". Poslije slavlja u Foči nad Slavijom, redom su padali Zrinjski u Banjaluci, Radnik u Bijeljini i sada sarajevski Željezničar na Gradskom stadionu (1:0).

Možda Borčeva igra nije bila previše lijepa za oko, ali je više nego učinkovita jer je četvrta vezana pobjeda dovela momke Vinka Marinovića u priliku da se čak bore i za jesenju titulu šampiona.

Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Poslije trijumfa nad Željom, u Trofejnoj sali banjalučkog Gradskog stadiona, Marinović je naglasio da je sarajevski tim imao više od igre na početku utakmice.

"Željezničar je bio bolji u prvom dijelu, pogotovo u prvih 30 minuta. Imali smo problema u pas igri. U drugom poluvremenu Željo se malo povukao, mi smo to iskoristili, dočekali smo svoju šansu. Joco Stokić je pokazao klasu i donio nam pobjedu", rekao je trener Borca.

Izvor: MONDO/Samir Cacan

Njegov kolega sa klupe Sarajlija Admir Adžem čestitao je Banjalučanima na, kako je rekao, zasluženoj pobjedi.

"Čestitam Borcu na trijumfu. Mi smo svoje prilike propustili u prvom poluvremenu, a u nastavku je domaćin iz jedine prave šanse pogodio gol i više nije bilo vremena da se vratimo i eventualno izjednačimo. Predstojeća reprezentativna pauza će nam dobro doći da se konsolidujemo", izjavio je Adžem.

Borac i Željezničar su poslije 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine izjednačeni na petom mjestu prvenstvene tabele sa 19 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC