• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potpredsednik Monaka: Naš Runi...

Autori mondo.rs Autori Agencije

Da, da, dobro ste pročitali, Vadim Vasiljev najavio je da će klub iz kneževine u budućnosti angažovati kapitena Mančester junajteda.

Monako već duže od godinu dana juri Vejna Runa. Reprezentativac Engleske je prošlog leta upravi Junajteda podneo zahtev za transfer, a tada je i stigla prva ponuda Monaka, ali je napadač odlučio da ostane.

Ubrzo je potpisao novi, petoipogodišnji ugovor sa klubom sa Old Traforda koji mu garantuje nedeljnu platu od 300.000 funti. Ipak, klub iz kneževine ne odustaje - veruje da će kapiten Junajteda zaigrati za njih u budućnosti.

"Pre godinu dana razgovarali smo sa jednim od najboljih fudbalera Premijer lige. Radi se o engleskom igraču. Ponuda je bila na stolu. Tada nije došlo do realizacije, ali sam siguran da u budućnosti hoće", kazao je Vadim Vasiljev, potpredsednik Monaka, za "L'Ekip".

Monako je u poslednjem prelaznom roku ostao bez Džejmsa Rodrigeza koji je prodat Realu iz Madrida, dok je Radamel Falkao pozajmljen Mančester junajtedu.

Ekipa Monaka trenutno u francuskoj ligi zauzima 13. mesto na tabeli sa čak 11 bodova manje od vodećeg Olimpika iz Marseja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC