• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Okrećemo se Slovencima

Fudbaleri Crvene zvezde okončali su "blic" pripreme za novu sezonu pobjedom nad Borcem iz Banjaluke (2:0) u Ivanjici.

 Pižon: Okrećemo se Slovencima  Izvor: MONDO

Ekipu po povratku u Beograd očekuje uvođenje u takmičarski ritam, s obzirom na to da već sljedeće nedelje slijedi prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Ritam će biti isti. U početku po dva treninga dnevno, a onda po jedan, kako se bude bližio start sezone i meč sa Rudarom u Sloveniji", rekao je šef struke Vladimir Petrović, koji će u Velenju u četvrtak gledati revanš susret Rudara i estonske Trans Narve (prvi meč 3:0).

"Ne znamo mnogo o Slovencima. Čuli smo da su dobro igrali i protiv Dinama i protiv Estonaca, pa želim da ih lično vidim".

Pogotke za pobjedu nad Borcem postigli su Đorđe Tutorić i Brazilac Kadu. Bilo je primjetno da ekipa ima mnogo više svježine, nego u meču sa makedonskim prvakom Đorče Petrovim (1:1).

"Zadovoljan sam. Ekipa napreduje iz meča u meč i šteta je što nemamo više vremena za pripreme. Sparina i visoka temperatura uticali su da bude teško za igru na početku utakmice, ali zadovoljan sam kako su igrači odradili posao", prokomentarisao je Petrović.

U konkurenciji za tim nisu bili Savić, Lekić, Lazović i Tričkovski, na kojeg se ne računa i koji i dalje pregovara sa Đorče Petrovim.

U posljednju liniju se vratio Slavoljub Đorđević, Slavko Perović je mijenjao Lekića, a talentovani Pavlović branio svih 90 minuta. Kostur je ostao isti.

"Mi tim mijenjamo, ali način igre ne. Tako će biti i ubuduće. Normalno je da smo vratili Đoleta, jer on je iskusan štoper koji ovom timu dosta znači".

Zadovoljstvo poslije meča u Ivanjici iskazao je i Slavoljub Đorđević.

"Pobijedili smo i to je važno za samopouzdanje ove ekipe. Bilo je dosta teško vrijeme. Mislim da smo pokazali da će ovaj tim ostaviti posljednji atom snage na terenu, jer igrači znaju šta znači grb koji nose i koliko Zvezda znači cijeloj Srbiji i svim Srbima".

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC