• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor mladih Španaca: Svaka čast Isku!

Selektor Albert Selades pohvalio vezistu Real Madrida koji će protiv Srbije ponovo igrati za mladu reprezentaciju svoje zemlje, iako je postao redovan član A selekcije.

Selektor mlade reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, nije dobio na raspolaganje neke od A reprezentativaca za prvi meč protiv Španije u baražu za Evropsko prvenstvo, dok je njegov kolega Albert Selades imao više sreće.

Selekcija Španije do 21 godine u Jagodinu je doputovala pojačana za vezistu Real Madrida, Iska i napadača Barselone, Munira el Hadadija.

I jedan i drugi prethodno su za nacionalni tim igrali kao seniori, protiv Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.


Isko ima još dva nastupa za A reprezentaciju, bio je član tima na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a poslednji put je za mlade igrao u junu prošle godine.

"Ovo nije laka situacija za njega, ali primećujem da je prisutna ogromna želja da pomogne svojoj generaciji. Svestan je da se mnogi igrači iz mlade reprezentacije ugledaju na njega i zbog toga ima dodatnu obavezu, ali Isko poseduje liderske sposobnosti i to mu neće biti problem", izjavio je Selades.

Prvi meč baraža za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2015. godine, mlade selekcije Srbije i Španije igraće u petak u Jagodini (17 časova), a revanš je 14. oktobra u Kadizu.

Selades je upozorio da aktuelne šampione Evrope do 21 godine čeka težak dueč u Jagodini, ali je istakao da će se njegovi igrači truditi da uspostave stil igre koji njima odgovara.

"Znam da je Srbija dobra ekipa, koja može da pruži jak otpor na domaćem terenu. Ima tehnički potkovane igrače i očekuje nas teška utakmica, pošto će domaćin imati veliku podršku publke", dodao je Selades, a prenosi Tanjug.

Nekadašnji fudbaler madridskog Reala nije želeo da otkrije sastav koji će izvesti na Gradski stadion u Jagodini.

"Ne želim da otkrivam tim uoči meča, a to su me pitali i španski novinari. Sve će se videti sutra", naveo je Selades.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC