• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zmajevi trenirali u Kardifu

Autor mondo.ba

Fudbaleri Bosne i Hercegovine doputovali su u Kardif, gdje ih u petak očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Zmajevi su „osjetili“ teren velelepnog stadiona u Kardifu, gdje ih sutra očekuje duel sa Velsom, koga predvodi najskuplji igrač današnjice Geret Bejl.

"Stanje u ekipi je dobro. Pomirili smo se sa tim da nema Spahića, ali mislim da možemo sastaviti dobru ekipu za dobar rezultat. U zadnjoj liniji igraće Šunjić i Hadžić i tu se nema šta kriti.Za Bejla neće biti specijalnih zadataka. Htio bih umiriti njihovog selektora. Nećemo biti grubi, nego ćemo na fin i sportski način uzeti sva tri boda. Bejla cijenim, izuzetan je i najveća je opasnost. Neće biti slobodan, ali neću nikoga žrtvovati da bi trčao za njim svih 90 minuta," rekao je naš selektor.

Asmir Begović imaće težak zadatak da sačuva gol reprezentacije.

"Ovo je jako važna utakmica za nas, jer ne želimo već nakon dva kola zaostati mnogo. Bit će teška utakmica, ali borićemo se. Bejl je opasan igrač, ali oni imaju još dobrih igrača i ne smijemo im dati previše prostora zato što će naša pažnja biti usmjerena na Bejla. On je jako dobro radio tokom svoje karijere i napravio je mnogo. Radujem se utakmici protiv njega, ali se nadam da ću sačuvati svoju mrežu," rekao je Begović.

Meč Vels- Bosna I Hercegovina igraće se u petak od 20 časova i 45 minuta

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC