• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragan Đurić o saopštenju Zvezde: Primitivno!

Predsednik Partizana komentarisao za "Mozzartsport" saopštenje Crvene zvezde u kojem se ističe da bi titule crno-belih osvojene u prethodnom periodu završile u Ljutice Bogdana, da nije bilo Tomislava Karadžića.

 Dragan Đurić o saopštenju Zvezde: Primitivno! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Rat na relaciji Crvena zvezda - Fudbalski savez Srbije se rasplamsao posle skoro godinu dana primirja. U Ljutice Bogdana zahtevaju ostavku predsednika srpske "kuće fudbala" Tomislava Karadžića, kriveći ga za neuspehe Zvezde proteklih godina.

 U poslednjem saopštenju crveno-beli su išli toliko daleko da su Karadžića optužili da je direktno kriv što Zvezda u periodu pre prošle sezone pet puta nije bila prvak i da je zbog njega izgubila čak 50 miliona evra.

Podsetimo, Partizan je od 2008. do 2013. godine osvojio šest uzastopnih titula prvaka Srbije. Seriju je započeo dok je klubom rukovodio Tomislav Karadžić, a Zvezdan Terzić, sadašnji v.d. generalnog sekretara Crvene zvezde, bio predsednik FSS.

Ove tvrdnje pogodile su i čelnike crno-belih. Predsednik Partizana Dragan Đurić, u izjavi za "Mozzartsport", kaže za njih da su ružne i drske.

"Tvrdnje Crvene zvezde da bi imala četiri titule više su ružne i drske. Bezobrazne, rekao bih. Ma primitivne",
oštar je Đurić.

"To je bolest koju bi trebalo iskoreniti. Pisci takvih saopštenja bave se marketingom iz kafića. Opet su potegli alibi priču, iako je i njima jasno da smo trofeje poslednjih godina zaslužili i osvojili isključivo zato što smo bili bolji na terenu", u istom tonu nastavlja prvi čovek "parnog valjka".

Đurić iznosi argumente u korist Partizana.

"Razlika između Partizana i Zvezde godinama unazad videla se na terenu. Dobijali smo derbije, proizvodili fudbalere za najjače svetske klubove, stvarali trenere zavidne reputacije, ispunjavali obaveze prema državi, učestvovali u Ligi šampiona i Ligi Evrope... Za razliku od komšija koji ništa nisu činili da unaprede fudbal, već su maltene svakog meseca pisali saopštenja i povećavali dug u klupskoj kasi. Da im i za to nismo mi krivi", rekao je Đurić.

Očigledno, svađama i niskim strastima u srpskom fudbalu nema kraja. Svesno ili nesvesno u sukob između Zvezde i FSS sada je umešan i Partizan. Dokle će ovog puta da idu sve tri strane, ostaje nam da vidimo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC