• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Song i Olembe pusti san Vojvodine

Song i Olembe ne dolaze u Vojvodinu, kao ni Milan Stepanov. Realniji povratak Bataka i Pekarića. Buač ostaje, Nikola Simić bi da bude "lala".

 Song i Olembe pusti san Vojvodine Izvor: MONDO

Od mnogobrojnih inostranih pojačanja, čija su se imena pojavljivala u medijima, u Vojvodinu je, za sada, došao samo Rumun Alin Stoika.

Kamerunci Rigobert Song i Olembe neće doći, a mnogo bliži dresu Vojvodine su njeni bivši igrači Radoslav Batak i Ninoslav Pekarić, objavio je sportski direktor novosadskog kluba Miodrag Pantelić.

Vijest koja će obradovati sve navijače Vojvodine je da Dušan Tadić nije na prodaju, dok drugi biser novosadskog fudbala Danijel Aleksić može da ide samo u slučaju dobre ponude.

Vladimir Buač takođe ostaje u Vojvodini i ponovo trenira sa timom i biće u konkurenciji za prvu postavu.

"Olembe i Song su u ovom trenutku zbog brojnih razloga neostvarive želje Vojvodine. Trenutno Vojvodina je mnogo bliža realizacije transfera Bataka i Pekarića", rekao je Pantelić, dodajući da Vojvodina trenutno "pregovara sa tri kvalitetna igrača", ali nije otkrio njihova imena.

U Vojvodinu su iz Javora došli Miroslav Vuličević i Naemeka Ađuru, a Pantelić kaže da je i golgeter Nikola Simić izrazio želju da obuče crveno-beli dres.

Sportski direktor "lala" rekao je i da je bilo kontakta sa Milanom Stepanovim, ali da je "ogromna plata koju dobija u Portu nepremostiva prepreka za njegov povratak u Novi Sad".

Vezista Stoika je u četvrtak predstavljen u Vojvodini, za koju je potpisao dvogodišnji ugovor.

Alin Stpika dolazi iz fudbalske porodice. Njegov otac Tudorel je 1986. godine, kao igrač Steaue, osvojio Kup šampiona. Mlađi Stoika ima tri nacionalna prvenstva u Belgiji i jedno u Rumuniji.

"Vojvodina je veliki klub sa velikim ambicijama. Moje životno načelo je da se uvjek borim za pobjedu. Navijačima ne mogu ništa da obećam sem da ću dati sve od sebe na svakom meču. Duboko se nadam da će svi biti zadovoljni mojim radom", rekao je Stoika.

Iz omladinskog pogona Vojvodina je u prvim tim prekomandovala Vuka Mitoševića, dok će Aleksandar Jovanović, koji je takođe potpisao prvi profesionalni ugovor, biti pozajmljen Novom Sadu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC