• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Najviše šansi imali protiv Zvezde

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Šef stručnog štaba Borca ne žali zbog poraza svoje ekipe u revijalnom meču protiv Crvene zvezde i zadovoljan je igrom svog tima. "Najviše šansi ove sezone stvorili smo danas protiv Zvezde“.

 Marinović: Najviše šansi imali protiv Zvezde Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Osmijesi i zadovoljstvo mogli su se vidjeti na gotovo svim licima na Gradskom stadionu tokom i poslije prijateljske utakmice između Borca i Crvene zvezde.

Uprkos porazu svog tima, trener Borca bio je raspoložen poslije meča i iskreno je čestitao i poželio sreću svom nekadašnjem saigraču u Crvenoj zvezdi, sada kolegi Nenadu Lalatoviću. koji je takođe oduševljeno govorio o utakmici.

"Mislim da je bila prava prijateljska utakmica, po meni je prvo poluvrijeme bilo dosta sadržajnije, bilo je dosta prilika na obje strane i možda je mogao biti još neki gol. Sve u svemu mislim da mogu i ja biti zadovoljan. Naravno nikada nije prijatno izgubiti, ali Zvezda je uvijek Zvezda, ima dobre igrače i uvijek kazni najmanje sitnice. Kada pogledam danas smo napravili najviše šansi na ovim svim utakmica koje smo igrali“, ocijenio je Marinović.

"Zvezda je zasluženo pobijedila i mislim da je najbitnije da se niko nije povrijedio i da se možemo spremati za sljedeću nedjelju pošto smo izašli iz jednog velikog ciklusa utakmica. Svom prijatelju Lalatoviću i Zvezdi bih poželio mnogo sreće uspjeha u narednom periodu i nadam se da će im Banjaluka ostati u lijepom sjećanju“, dodao je strateg Banjalučana.

Bila je to posebna utakmica za Marinovića jer je nosio dres oba kluba, ali i fudbaleri Borca, pogotovo oni mlađi, bili su prezadovoljni prilikom da igraju protiv šampiona Srbije

"Veliki je ovo događaj, hvala prijateljima iz Beograda koji su uveličali ovaj dan. Pred punim stadionom je uvijek lijepo igrati, a pogotovo što smo igrali protiv Crvene zvezde“, rekao je štoper Borca Darko Đajić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC