• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jol: Sulejmani, zavrni rukave!

Srpski fudbaler Miralem Sulejmani našao se na udaru novog trenera Ajaksa Martina Jola koji ga je kritikovao zbog nedovoljne fizičke spreme.

 Jol: Sulejmani, zavrni rukave! Izvor: MONDO

"Zaista mislim da bi morao da popravi fizičku spremu. Gledao sam ga i na Evropskom prvenstvu za igrače uzrasta do 21 godine, ali i tamo nije izgledao spreman za meč. Poslije je imao kraći odmor, ali se situacija nije promijenila", rekao je Jol za holandsku televiziju AT5.

Nekadašnji trener Hamburga istakao je da će svi fudbaleri Ajaksa imati podjednake šanse za mjesto u startnoj postavi i da ekipu neće sastavljati po uzoru na cijene njihovih transfera.

"Ne zanima me koliko je ko plaćen kada je dolazio u Ajaks. Ako Miralem u pripremnom dijelu sezone ne bude na očekivanom nivou šansu da pokaže šta zna dobiće Marvin Zegelar", naveo je Jol.

Sulejmani je u Ajaks došao pred početak prošle sezone za 16,25 miliona evra, što je najskuplji transfer u istoriji holandskog fudbala. Srpski reprezentativac, ipak, nije opravdao povjerenje, umnogome i zbog problema sa povredama.

"Miralem i prošle sezone nije bio sasvim spreman, a ipak je postigao 10 golova i namjestio još toliko. Zamislite koliko bi značio timu kada bi bio potpuno fit. Međutim, on mora mnogo da radi na tome kako bi mogao da ostavi traga u Ajaksu", naglasio je Jol.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC