• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tročlana komisija UEFA odlučuje o kaznama

Autor mondo.rs

Narednog četvrtka trebalo bi da saznamo odluke Evropske fudbalske federacije povodom prekinutog duela Srbije i Albanije. Evo i ko će sve odlučivati o tome...

 Tročlana komisija UEFA odlučuje o kaznama Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Tročlana komisija UEFA odlučivaće o prekidu utakmice između Srbije i Albanije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016. godine.

U Kontrolnoj i Disciplinskoj komisiji Evropske fudbalske federacije nalaze se predsednik Tomas Partl (Austrija) i članovi Žak Antenen (Švajcarska), Šandor Berži (Mađarska), Tomas Hea (Andora), Džim Stjerne Hansen (Danska), Hans Lorenc (Nemačka), Rudolf Repka (Češka), Džejms Šo (Severna Irska) i Žoel Volf (Luksemburg), a komisija koja će odlučivati o prekinutoj utakmici brojaće tri člana iz pomenutog sastava.

U dopisu koji je nacionalnom savezu Srbije poslao šef Odeljenja UEFA za disciplinu i integritet Emilio Garsija navodi se da se FSS tereti za paljenje baklji i projektila, nemire u publici, upade navijača na teren, nedovoljnu organizaciju i upotrebu lasera.


Fudbalski savez Srbije potvrdio je da će iskoristiti pravo da do srede, 22. oktobra, dostavi dodatne izveštaje i dokaze članovima Kontrolne i Disciplinske komisije UEFA.

Članovi ovog tela pokrenuli su disciplinski postupak i protiv FS Albanije zbog provokativnog i nedozvoljenog transparenta političkog sadržaja i činjenice da Albanci nisu želeli da nastave utakmicu.

Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je u utorak u Beogradu pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letelica, dron, koja je nosila zastavu takozvane "Velike Albanije", nakon čega su usledili incidenti.

UEFA je pokrenula istragu protiv oba saveza, a odluka o epilogu meča i eventualnim kaznama biće doneta 23. oktobra.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC