• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adrijano ponovo u Evropi, ovaj put u Francuskoj

Autor mondo.rs

Brazilski napadač ide u trodnevnu posetu drugoligašu Avru, ali nije izvesno da li će i potpisati za francuskog drugoligaša.

Nekada zvezda svetskog fudbala, a danas veteran koji se odupire godinama (i kilaži) u nameri da još neko vreme igra na profesionalnom nivou.

Povrede su učinile da Adrijanova karijera krene silaznom putanjom možda i ranije nego što se očekivalo, ali se uporni Brazilac nada da bi i u 33. godini mogao da napravi još jedan unosan ugovor.


Od kada je 2009. otišao iz Intera nikako da se "udomi". Igrao je za Flamengo (u dva navrata), Romu, Korintijans i Atletiko Paranense, a uskoro bi mogao ponovo da se nađe u Evropi. Ovaj put u Francuskoj, pošto je do sada nastupao za italijanske klubove.

Adrijanov menadžer Klaudio Luis Menezes rekao je da korpulentni centarfor ima ponudu francuskog drugoligaša Avra da dođe u trodnevnu posetu klubu i gradu.

"Moj klijent želi ponovo da igra fudbal. Imamo nekoliko ponuda, tako da razmišljamo. Prihvatili smo ponudu Avra i ići ćemo u posetu, ali još nije precizirano kada. Interesuje nas francuski fudbal i to je sigurno jedna od mogućnosti...", izjavio je Menezes.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC