• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara: Partizan je dobio Klea, a ne ja!

"Partizan je dobio Klea, a ne ja. On je dobar igrač, ali svi fudbaleri Partizana spremni su da igraju u svakom momentu", kaže napadač crno-bijelih.

 Dijara: Partizan je dobio Klea, a ne ja! Izvor: MONDO

Nezadovoljan jeste, ali demotivisan nije. Najbolji strijelac Partizana u posljednje dve sezone, jedan od najzaslužnijih za uzastopne duple krune, Lamin Dijara, podsjetio je upravu crno-bijelih da i dalje želi veću platu, ali i navijače Partizana da to neće uticati na njegove igre u narednoj sezoni

U jednom trenutku, toko prethodnog prvenstva, Dijara je poručio "da je vrijeme da ide iz Humske", a kada je shvatio da se to neće tek tako dogoditi, zatražio je da mu primanja budu podignuta. Moglo je da se čuje da bi bio srećan sa oko 600.000 evra po sezoni...

Uprava, za sada, nije reagovala na njegove želje...

"Rekao sam šta želim, a klub ima pravo kada kaže da već imam ugovor. Ne moram na terenu da pokazujem da nisam zadovoljan. Moje je da radim i da svaki put dajem maksimum. Iako sam nezadovoljan, neću da igram jednom nogom, već ću dati sve od sebe. Tražio sam nešto od kluba, nisam dobio... Svi znaju da nisam zadovoljan. Ali, moram da igram Ligu šampiona i igraću je", izjavio je Senegalac, koji možda još nije svjestan da bi sezonom u Ligi šampiona mogao sve da naplati narednog ljeta.

Višestruko.

"Ostalo je još samo nekoliko dana do utakmice s Rilom. Mi hoćemo u Ligu šampiona, a sve ostalo stavljamo po strani", dodao je Dijara, koji u pripremnom dijelu sezone nije postigao gol, ali je uspio da se zakači sa Mladenom Krstajićem, koji mu je zamjerio na nezalaganju tokom treninga.

I Krle je u intervjuu za MONDO rekao da su takve čarke normalne i da je to iza njih dvojice, a slično na to gleda i Senegalac.

"Bilo je šta je bilo! Krle i ja nemamo nikakvih problema. On je iskusan igrač i može mnogo da nam donese, a mene uvijek da posavjetuje. To što se dogodilo je normalno, ali s njim nemam nikakvih problema", dodao je Dijara za "Press".

Dijari u posljednje vrijeme niko ne može da zamjeri na tome kako prilazi treninzima, ali se njegovo nezadovoljstvo osjeća i sa pristojne razdaljine. Vjerovatno zbog toga, u četvrtak je ostao malo duže da popriča sa trenerom Slavišom Jokanovićem.

"Jokan je uvijek spreman da razgovara sa svima. Kad god me vidi, uvijek pita: 'Kako si, Dija, da li si dobro, da li je sve OK?' Dobro radim na pripremama i za mene nije problem što se nisam upisao u strijelce. Kad ne dam gol, pitam se zbog čega je bilo tako, ali se ne opterećujem tim stvarima i u svakom novom meču spreman sam da postignem pogodak", ostao je samouvjeren Dijara, koji će u novoj sezoni igrati u tandemu sa Brazilcem Kleom.

Grobari se nadaju da će Dijara i Kleo napraviti dar-mar u kvalifikacijam za Ligu šampiona, a naročito u domaćoj konkurenciji. Međutim, za to je potrebno prvo da se Dijara oraspoloži, a potom i da konkurenciju doživi na pravi, sportski način.

"Partizan je dobio Klea, a ne ja. On je dobar igrač, ali svi fudbaleri Partizana spremni su da igraju u svakom momentu. Odlično je što je tako i bilo bi još bolje ako bismo uspjeli da dovedemo još kvalitetnih pojačanja za Ligu šampiona. Nadam se da ćemo mnogo da napredujemo tokom sezone. Trudim se da igram što bolje mogu, a da li ću biti u tandemu s Kleom, Bogunom ili Branom... Svi mi odgovaraju. Trener odlučuje ko će da igra, Dija i ovaj ili Dija i onaj", procjenjuje Dijara, ne izostavljajući sebe iz kombinacije.

Dijara je rođen 20. decembra 1983. godine, a od 2007. godine do danas, postigao je 49 golova za Partizan, na 105 utakmica. Takav odnos pogodaka po meču donio mu je laskav nadimak "Crna mamba".

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC