• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pola štoper, pola autogol - Ričard Dan

Autor mondo.rs

Malo je igrača koji su toliko često pogađali svoju mrežu kao defanzivac Kvins Parka. U nedelju je to uradio jubilarni, deseti put.

Ričard Dan postigao je svoj DESETI autogol u Premijer ligi.

Iskusni Irac, rođen u Dablinu 1979. godine, doneo je u nedelju pobedu Liverpulu nad svojim Kvins Parkom i dodao "Redse" na listu timova kojima je pomogao najkonkretnije moguće.

Pedantni statističari izračunali su da nijedan evropski fudbaler nije toliko puta savladao svog golmana! Prvi do njega na listi je Džejmi Karager, koji je mrežu svog Liverpula pogodio sedam puta.

Tri igrača iz najjačih evropskih liga postigli su po šest autogolova u ovom veku: Martin Škrtel (Liverpul), Frenk Sinkler (Lester, Čelsi) i Nikolc Novecki (Majnc)

Dan se poslednji put autogolom upisao u listu strelaca pre tri godine, kada je igrao za Aston Vilu, Pogodio je baš protiv Kvins Parka. On je ujedno i deveti igrač koji je pogađao svoju mrežu za tri različita premijerligaša:

Za Everton je igrao od 1996. do 2000. i saigrači su mu bili mirni. Onda je prešao u Mančester siti, za koji je od 2000. do 2009. čak šest puta pogodio svoju mrežu. Potom je za Aston Vilu do 2013. postigao tri autogola.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC