• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama i u Italiji - kakav remi na Meaci!

Autor mondo.rs

Napoli u poslednjih desetak minuta dva puta stizao do vođstva, ali je Inter ekspresno uspevao da izjednači.

Do 79. minuta 0:0, na kraju 2:2!

Fudbaleri Intera i Napolija uveče su režirali dramu približnu onoj iz Engleske, sa utakmice Kvins Park Rendžers - Liverpul (2:3), mada je to "ludilo" bilo teško prevazići.

Hoze Kaljehon u 79. i 90. minutu je dovodio Napoli u vođstvo, međutim, Inter se nije mirio sa trećim uzastopnim ligaškim porazom, pogotovo ne na svom stadionu.

Prvo izjednačenje doneo je Fredi Gvarin u 82. minutu, samo što je ušao sa klupe, a konačnih 2:2 postavio Ernanes u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Napoli je posle ovog remija sedmi na tabeli sa 11 bodova, osam manje od Juventusa, dok je Inter dve pozicije niže, sa devet bodova.

Najbolje šanse pri rezultatu 0:0 propuštali su Mauro Ikardi i Ernanes (stativa) kod "nerazura", dok je Lorenco Insinje početkom drugog poluvremena pogodio stativu Handanovićevog gola.

Napoli je poveo posle jedine nešto lošije intervencije Nemanje Vidića, koji je glavom samo očešao loptu i praktično asistirao Kaljehonu, u tom trenutku neobjašnjivo usamljenom u kaznenom prostoru.

Gvarin je matirao Rafaela posle kornera Dodoa i Ikardijevog proigravanja glavom na "drugu" stativu, da bi "španska veza" David Lopez - Kaljehon prelepom akcijom opet stavila sva tri boda u džep Napolitanaca.

Ipak, Dodo je minut kasnije još jednom maestralno centrirao, a Ernanes utrčao u "srce" šesnaesterca i glavom zatresao mrežu.

Tako su južnoamerički fudbaleri u crno-plavom dresu možda i sačuvali posao treneru Valteru Macariju, kome nije bilo svejedno posle 1:7 u duelima sa Kaljarijem i Fiorentinom.

Zanimljivo je da su Macari i Rafael Benitez svojevremeno sedeli na klupama timova koji su im ove večeri bili protivnici...

Pročitajte izveštaj sa popodnevnih utakmica.

TABELA POSLE 7. KOLA: Juventus 19, Roma 18, Sampdorija 15, Milan 14, Udineze 13, Lacio 12, Napoli 11, Verona 11, Inter 9, Fiorentina 9, Đenova (-1) 8, Torino 8, Atalanta 7, Empoli (-1) 6, Ćezena 6, Palermo 6, Kaljari 5, Kjevo 4, Sasuolo 4, Parma 3.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC