• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović: Hajde da verujemo Mažiću

Fudbaler Partizana čestitao igračima Crvene zvezde na fer igri, ali i istakao da je sudija Mažić možda mogao da pokaže crveni Laziću za faul, koji je prethodio pobedonosnom golu crno-belih u "večitom derbiju".

 Lazović: Hajde da verujemo Mažiću Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Danko Lazović ističe da se u Partizanu lakše diše posle pobede nad Crvenom zvezdom u večitom derbiju (1:0), nakon čega je najvećem rivalu pobegao četiri boda, iako ima utakmicu manje.

"Drago mi je što nije bilo nervoze i tenzije na derbiju. Čestitao bih igračima Crvene zvezde na fer i korektnoj igri. Mi smo bili bolji za jedan gol i zasluženo smo pobedili. Ta pobeda će nam dosta značiti u nastavku prvenstva i biće nam lakše, ali još ništa nije gotovo", rekao je Lazović novimarima u "Zemunelu".

Pobedonosni pogodak na 147. večitom derbiju postigao je Nikola Drinčić iz slobodnog udarca, koji je iznudio baš Danko Lazović. Fudbaler Partizana smatra da je Darko Lazić za taj oštar start mogao da bude i oštrije kažnjen od žutog kartona.

"Nisam gledao nijedan snimak sa derbija, ali mu se čini da je sudija Milorad Mažić trebalo da pokaže crveni karton mom čuvaru... U ovom trenutku to i nije toliko važno. On je naš najbolji sudija i ako je on to tako procenio, hajde da mu verujemo".

Lazović je rekao da se Partizan okreće novim obavezama i meču Lige Evrope, koji ih u četvrtak očekuje u Beogradu protiv Bešiktaša.

"To je važna utakmica za Partizan. Posle derbija teško je vratiti se u neke normalne tokove. Nadam se da ćemo uspeti dobro da odigramo, ali videćemo...", istakao je Lazović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC