• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon ne "miriše" Abua

Abubakar Oumaru zimus je stigao na Marakanu iz Kine kao veliko otkriće Milana Živadinovića i budući golgeter Crvene zvezde.

 Pižon ne "miriše" Abua  Izvor: MONDO

Poslije kriznog proleća, tokom kojeg nijedan fudbaler crveno-bijelih objektivno nije mogao da pokaže sve što zna, kod novog trenera i nove uprave su svi počeli od nule.

I u takvoj situaciji se popularni Abu prilično loše kotira.

Tokom priprema u Ivanjici bio je u drugom planu, a "devetka" koju je nosio prošle sezone proslijeđena je novajliji iz Zemuna, Dejanu Lekiću. Kameruncu je pripao dres sa brojem 14.

"To je moja odluka. Oumaru trenutno nije u prvom planu jer smatram da su ostali napadači u boljoj formi. Bez obzira na to, on će imati šansu da se nametne", objasnio je Vladimir Petrović Pižon u izjavi "Sportskom žurnalu".

Prethodni sportski direktor, Ilija Ivić, u zimskom prelaznom roku je doveo desetoricu fudbalera. Pižon trenutno računa samo na trojicu, a među njima je "starter" jedino Mohamed Aval Isah.

Ivić je prilikom dovođenja (za nemali novac) Isaha, Oumarua, Parkera, Šišića, Džefa Silve, Fereire i ostalih tvrdio da su to ustvari investicije za budućnost i da će klupska kasa biti punija kada oni budu odlazili sa Marakane.

Kako sada stoje stvari, biće tako samo pod uslovom da Isah izraste u zadnjeg veznog evropskog formata, pa Zvezda uspije da ga proda za 10-15 miliona evra...

(MONDO, foto: zvanični sajt)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC