• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Niko ništa ne poklanja

Fudbaleri Partizana u nedjelju popodne iz Beograda lete za Mančester, a odatle nastavljaju za gradić Evlo, pored Čestera.

 Jokanović: Niko ništa ne poklanja Izvor: MONDO

To mjesto biće im baza uoči prve utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, sa prvakom Velsa, Rilom (utorak, 20.45 časova).

Trener Slaviša Jokanović svjestan je velikih očekivanja navijača i uprave kluba, koja je plasman u kontinentalnu elitu otvoreno istakla kao glavni cilj u narednoj sezoni. Ipak...

"U Ligu šampiona ne može da se uđe prije avgusta. Ja planiram stvari u mnogo kraćem periodu, tako da nema potrebe za žurbom. Nemamo pravo da potcjenimo ničiju ekipu, ničiju zemlju".

Jokanović utakmicu sa Rilom vidi kao priliku da se kvalitetan rad sa treninga prenese na teren.

Priče o "konobarima i električarima" koji nose dres protivnika crno-bijelih, njemu se sigurno najmanje dopadaju, jer nosi najveću odgovornost za rezultate ekipe.

"Svi smo mi igrali protiv ekipa koje su poluamaterske. Ali niko ništa ne želi da pokloni, kao što ni mi nećemo ništa pokoloniti. Svakoj utakmici pristupam najozbiljnije. Ima na hiljade primjera da se u praksi ne dogodi to što se pričalo u teoriji. Ne bih volio da mi budemo hiljadu i prvi primjer", jasan je Jokanović.

"Stvorena je atmosfera kao da je to šetnja za nas, a u slučaju negativnog rezultata, ispašće da smo diletanti. U fudbalu se mnogo stvari okrene na nepredviđen način. Mi ćemo učiniti sve da se nama to ne dogodi, ali očekujem izuzetno tešku utakmicu, ekipu koja nije veliko evropsko ime, ali koja će dati sve od sebe, istrčati 150 odsto svoje snage, koja će biti opasna u prekidu..."




Brane Ilić, napadač koji je na pripremnim utakmicama djelovao najčešće po desnoj strani, smatra da Partizan "ima ekipu koja bi trebalo da odigra kvalitetan meč u Velsu i napravi prednost pred revanš".

"U meč ćemo ući maksimalno spremni, poslije dobrog rada na pripremama. Imamo dosta informacija o Rilu i idemo u Vels da ostvarimo što bolji rezultat, mada vjerujem da možemo da ostvarimo pobjedu. Koncetrisani smo da napravimo korak ka narednom kolu kvalifikacija", rekao je Ilić.

Zanimljivo je da će crno-bijeli na put krenuti u odijelima kompanije "Zekstra", čiji je vlasnik Dragan Đurić, predsjednik Partizana.

Tako je prekinuto sa dugogodišnjom praksom putovanja u patikama, klupskim trenerkama i jaknama!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC