• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina kiksnula, pa napisala saopštenje

Autor mondo.rs

Novosađani u utorak javno izrazili nezadovoljstvo suđenjem u utakmici protiv Borca (1:1). "Greške arbitra direktno uticale na rezultat", poručeno je iz Novog Sada.

 Vojvodina kiksnula, pa napisala saopštenje Izvor: MONDO/M. Šolak

Izvor: MONDO/M. Šolak

Fudbaleri Vojvodine proteklog vikenda prvi put posle pet kola nisu pobedili. Odigrali su nerešeno u Čačku, protiv Borca i tako dopustili Partizanu da se nađe usamljen na vrhu tabele.

Rezultat nedeljne utakmice bio je 1:1. Domaći su poveli golom Stefana Živkovića iz penala, a gosti izjednačili golom Mijata Gaćinovića na (centar)šut Envera Alivodića.

Povezane vesti

Dva dana posle utakmice u Čačku, Vojvodina je objavila saopštenje, kojim je izrazila nezadovoljstvo suđenjem i ukazala na to da je arbitar Dejan Anđelković donosio odluke na njenu štetu.

Nije istaknuto koje odluke su u pitanju, pa se pretpostavlja da u Novom Sadu misle da, između ostalog, u prvom poluvremenu nije postojao faul za penal koji je Borcu dosuđen.

Pogledajte najzanimljivije detalje te utakmice.

U saopštenju Upravnog odbora Vojvodine piše:

"UO FK Vojvodina uputio je danas (utorak) zvanični dopis sudijskoj komisiji FS Srbije i Direktoru takmičenja Zajednice klubova Jelen Superlige, gde smo im ukazali na nepravilnosti i taksativno naveli sudijske greške, koje su direktno uticale na rezultat utakmice 10. kola JSL, Borac - Vojvodina.

Svesni smo činjenice da su greške u fudbalu moguće, nadamo se i verujemo da greške na ovoj utakmicu nisu namerne, ali pošto su direktno uticale na rezultat utakmice, moramo da skrenemo pažnju sportskoj javnosti Srbije, da su iste nanele veliku štetu FK 'Vojvodina'.

Ove kardinalne greške koje su naš Klub koštale dva velika boda, koja nam niko neće niti može nadoknaditi,  ali mi želimo da se ovakve stvari više ne dešavaju i na jedan krajnje sportski i korektan način želimo da upozorimo sportsku javnost da FK „Vojvodina“ nije zaslužila ovakav tretman.

Nismo se do sada zvanično žalili sudijskoj organizaciji FS Srbije, mada smo imali razloga, ali na ovaj način dobronamerno želimo da ukažemo na postojeći problem, i da sprečimo da nam se i u buduće dešavaju ovakve greške. FK „Vojvodina“ želi da se nadmeće u fer i sportskim uslovima sa svojim protivnicima.

Zahvaljujemo se svima koji nas razumeju i podržavaju, ali ukazujemo na nešto što bismo svi zajedno trebali da sprečimo, što je i za dobrobit srpskog fudbala"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC