• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto ispaštaju navijači Sitija?

Autori mondo.rs Autori Agencije

Vensan Kompani smatra da nije u redu to što u Moskvi nije bilo navijača Mančester sitija. "Ko je kažnjen zbog rasizma, Mančester ili Moskva", postavlja pitanje Belgijanac.

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani kritikovao je Evropsku fudbalsku uniju (UEFA) i moskovski CSKA zbog odsustva navijača engleskog kluba na meču Lige šampiona u glavnom gradu Rusije (2:2).

UEFA je zabranila navijačima CSKA prisustvo na tri utakmice zbog nasilnickog ponašanja i rasistickih incidenata prošlog meseca na meču protiv Rome u Rimu (5:1) gde su pristalice "armejaca" razvile desničarske transparente i sukobile se sa policijom.

"Zašto nismo imali navijače ovde? Šta su to pogrešno uradili naši navijači? Ovo nije pošteno. Kad se bolje pogleda ovde nije bilo samo navijača Mančester Sitija. Ko je kažnjen zbog rasizma, Mančester ili Moskva. Mora nešto da se menja, naše pristalice ne bi trebalo da budu kažnjene", rekao je Kompani novinarima posle meča.


Uprkos zabrani UEFA, CSKA je na Himki Areni imao podršku oko 650 pristalica.


"Ljudi koji su prisustvovali utakmici, njih 360 je iz UEFA, ostalo su partneri i sponzori. Ako su svi navijači CSKA, onda je to dobro za nas. Svi su dobili poziv od UEFA, ne od CSKA", rekao je direktor za medije moskovskog kluba Sergej Aksenov.


Siti ni posle tri utakmice u grupi ne zna za trijumf i imaće težak zadatak da izbori plasman u osminu finala elitno takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC