• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomirenje u Kvins Parku: Tarabt na treningu

Autor mondo.rs

Posle javne rasprave sa menadžerom Harijem Rednapom, problematični fudbaler ponovo se pridružio ekipi. Obojica bi mogli da budu kažnjeni.

Veliku pažnju izazvao je prethodih dana sukob Harija Rednapa i Adela Tarabta. Menadžer Kvins Park Rendžersa optužio je svog igrača da je najgori sa kojim je radio, a povrh toga tvrdio je i da je potpuno nespreman.

Adel Tarabt tražio je intervju i potom u razgovoru za Dejli mejl podizao majicu i pokazivao da nema salo. Rednap mu je rekao "I ja ne bih imao da uvučem stomak za slikanje".

U sredu se Marokanac ipak pojavio na treningu. Po svemu sudeći, u svlačionici KPR zavladaće mir, preko potreban u nastavku borbe za opstanak u ligi.

"Adel Tarabt trenirao je u sredu sa prvim timom, u sklopu pokušaja kluba, menadžera i igrača da naprave prvi korak ka pomirenju posle veoma javnog sukoba", objavio je britanski "Gardijan".

Toni Fernandes, predsednik kluba, u utorak je saopštenjem zahtevao i od Rednapa i od Tarabta da prekinu javni sukob i rat rečima. Izrekao je i kaznu fudbaleru, kojom će biti uskraćen za dvonedeljnu platu (130.000 funti). I menadžer bi mogao da bude kažnjen zbog neprimerenih izjava na konferenciji za novinare.

"Kao klub, potpuno smo upoznati sa pričama iz medija koje su objavljivane prethodnih dana, a koje se tiču Harija Rednapa i Adela Tarabta. Žalimo što je taj sukob izašao u javnost i obojica su obavešteni da smo razočarani njihovim postupcima. Razgovarao sam sa obojicom lično i izvinio bih se, u ime kluba, svm navijačima Kvins Parka zbog sramote koju je taj slučaj izazvao. Sa tim problemom suočićemo se interno", poručio je Fernandes i stavio tačku na ceo slučaj.

Fudbaleri Kvins Parka imali su dva dana odmora posle šokantnog poraza od Liverpula u nadoknadi vremena. U ponedeljak će igrati protiv Aston Vile u Birmingemu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC