• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pobijedio Vardar

Prvi tim fudbalera Borca nadigrao je na Zlatiboru skopski Vardar rezultatom 3:2, dok su "rezervisti" istih rivala odigrali neriješeno 0:0.

 Borac pobijedio Vardar Izvor: MONDO

Poslije utakmica, ekspedicija banjalučkog kluba krenula je kući, gdje počinje treća, završna faza priprema pred početak Premijer lige BiH.

Golove za crveno-plave postigli su Darko Ljubojević, Siniša Gagula i Saša Kajkut (penal), a izabranici Velimira Stojnića igrali su u sastavu: Starčević, Stupar, Gagula, Ćorić, Žarić, Sakan, Vranješ, Jandrić, Ljubojević, Kajkut, Bilbija.

"Prvo poluvrijeme bilo je i najkvalitetnije što smo do sada odigrali. Vodili smo 2:0, a uz to Ljubojević je pogodio i stativu. U nastavku susreta uslijedile su individualne greške Ćorića i Gagule, nakon čega su Makedonci izjednačili. Međutim, ne mogu da krivim igrače, jer teren je bio natopljen vodom, a sve vrijeme susreta padala je i jaka kiša. U finišu smo ponovo preuzeli inicijativu, stvorili nekoliko dobrih prilika, a kao plod takve igre došao je i pobjedonosni pogodak",
rekao je Stojnić za "Fokus".

Pored dva duela s Vardarom, Banjalučani su na priprema na Zlatiboru odigrali još dva susreta i ostvarili polovičan uspjeh. Savladali su selekciju Čajetine (7:2), te doživjeli poraz od Crvene zvezde (0:2) u meču u kojem je pružen dostojan otpor beogradskoj ekipi

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC