• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nema treme uz Sašu Ilića"

Autor mondo.rs

"Nisam bio uplašen. Iskusniji saigrači su mi dosta pomogli, a posebno Saša Ilić", rekao je Partizanov debitant - mladi defanzivac Miladin Stevanović.

Utakmica Partizan - Bešiktaš prva je posle mnogo vremena koju je tim iz Humske odigrao bez prvog desnog beka - Miroslava Vulićevića.

U njegovom odsustvu, kraj desne aut linije stao je debitant Miladin Stevanović (18), omladinski reprezentativac Srbije. Nažalost, prvu utakmicu među seniorima neće pamtiti po dobru.

"Šansa je došla iznenada. Vulićević je u sjajnoj formi, ali mu se dogodio peh sa povredom kolena. Nadam se da sam iskoristio priliku", smireno je rekao Partizanov tinejdžer posle ubedljivog poraza od Bešiktaša.

Rivali su mu bili iskusniji Olčan Sahan, Oguzan Ozjakup, pa i Demba Ba (na slici), ali nije pokazao veliku tremu. Govorio je i o tome ispred stadiona.

"Nije me bio strah, bez obzira što je sa druge bio veliki klub. Pored mene su bili iskusni saigrači, koji su mi dosta pomogli, a posebno Saša Ilić, sa kojim sam razgovarao ovih dana o utakmici".

Stevanović je sa "Parnim valjkom" prošao kompletne pripreme, gde je na prijateljskim utakmicama dobijao šansu, ali uglavnom kao centralni bek. Sada je morao da odgovori zadacima uz desnu aut-liniju.

"Više sam igrao kao štoper, ali mi nije problem ni na desnom beku. Trudiću se da maksimalno iskoristim svaku priliku koju dobijem i nadam se da ću uspeti".

O porazu nije govorio dugo. Već je usmerio pažnju ka sledećim utakmicama.

"Ovo je naša realnost. Moramo uzdignutih glava da izađemo iz ove situacije i da prebrodimo poraz što pre. Naravno, i da se što bolje spremimo za utakmice sa Jagodinom, OFK Beogradom i Vojvodinom".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC