• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS Albanije: Odluka nepravedna, žalićemo se

Autor mondo.rs

Selektor Albanije Đani de Bjazi i zvaničnici fudbalskog saveza te zemlje razočarani odlukom UEFA da Srbiji dodelili pobedu službenim rezultatom (3:0) posle prekinute utakmice u Beogradu, zbog čega su najavili žalbu.

UEFA je presudila u vezi prekinutog meča Srbija - Albanija u Beogradu, u okviru kvalifikacija za EURO 2016. Srbiji je dodeljena pobeda službenim rezultatom 3:0, ali su joj i izrečene kazne, dok je Albanija kažnjena sa 100.000 evra.

Povezane vIJesti

Selektor Albanije Đani de Blazi izjavio je da je nezadovoljan odlukom koju je donela UEFA.

"Razočaran sam presudom UEFA i ne mogu da razumem odluke Disciplinske komisije. Teško mi je da prihvatim da smo poraženi na više strana, to nije pravda. Oduzeto nam je ono što smo stekli na terenu", rekao je De Bjazi za italijanski list "Tutosport".

Italijanski stručnjak najavio je da će se Fudbalski savez Albanije žaliti na ovu odluku, što je potvrdio i generalni sekretar tog saveza Ilir Šulku.

"Odluka UEFA je čudna i neprihvatljiva. Albanski fudbalski savez će se žaliti na odluku kako bismo dobili tri boda za pobedu", rekao je generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije Ilir Šulku.

Predsednik fudbalskog saveza Albanije Armando Duka rekao je da ne prihvata odluku UEFA.

"Nećemo se zaustaviti na ovome. Uložićemo žalbu i zahtevati naša prava. Verujem da će nakon tiga stvari biti promenjene. Ovo neće uticati na naše odnose sa UEFA. Razočaran sam, ovakvu odluku nismo zaslužili, ali donekle je očekivana s obzirom na izjave sudije i delegata posle meča. Ovo rešenje nikome ne odgovara i nije pravedno", rekao je Duka za albanski "Ora Sport".

Disciplinska komisija UEFA registrovala je prekinutu utakmicu u Beogradu između Srbije i Albanije službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, ali je istovremeno srpsku selekciju kaznila sa oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope.

Takođe, Srbija će naredne dve utakmice kao domaćin u kvalifikacijama igrati bez prisustva publike, dok će FS Srbije i FS Albanije platiti novčanu kaznu od po 100.000 evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC