• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS predložio Bekvalca za selektora "orlića"

Stručni odbor Fudbalskog saveza Srbije predložio je Dragoljuba Bekvalca za novog selektora mlade reprezentacije.

 FSS predložio Bekvalca za selektora "orlića" Izvor: MONDO

"Bilo je naravno manjih sukoba mišljenja, ali su na kraju svi stali iza prijedloga da Bekvalac bude novi selektor mlade reprezentacije", rekao je agenciji predsjednik tog tela Ivan Čabrinović.

Mediji su prethodnih dana spekulisali i o imenovanju Ratomira Dujkovića, Saše Stanojevića ili Milorada Kosanovića na mjesto selektora reprezentacije za igrače uzrasta do 21 godine, ali je Čabrinović istakao da je Bekvalac bio jedini kandidat, a da o drugim trenerima nije ni bilo riječi.

Bekvalac, bivši trener Vojvodine, koji je radio i u Makedoniji i Mađarskoj, na mjestu selektora zameniće Slobodana Krčmarevića.

"Pričali smo i o učinku Krčmarevića i došli do zaključka da je ekipa pod njegovim vođstvom dobro funkcionisala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Švedskoj i na prvoj utakmici turnira sa Italijom", rekao je Čabrinović.

"Poslije tog duela, međutim, sve je krenulo naopako i jednostavno ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom", dodao je predsjednik Stručnog savjeta, podsjećajući da srpska reprezentacija na prošlomesečnom EP nije prošla grupnu fazu takmičenja poslije tri uzastopna nastupa u polufinalima turnira.

Konačnu odluku o novom selektoru mlade reprezentacije Srbije trebalo bi da donese Izvršni odbor FSS na sastanku u srijedu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC