• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Očajni Partizan poražen u Jagodini!

Autor mondo.rs

Partizan izgubio u Jagodini u meču 10. kola Superlige. Vladimir Jovančić postigao istorijski gol za "ćurane" protiv crno-belih u Jagodini. Vojvodina ostaje lider.

 Očajni Partizan poražen u Jagodini! Izvor: MN PRESS

Sve što je Partizan napravio u prethodnom kolu protiv Crvene zvezde, prosuo je na gostovanju u Jagodini. Crno-beli doživeli su prvi poraz u Superligi, "ćurani" su bili bolji 1:0 (0:0).

Gol odluke postigao je bivši igrač "parnog valjka" Vladimir Jovančić u 56. minutu, posle loše reakcije kompletne odbrane Beograđana.

Partizan ne samo da je izgubio prve bodove u prvenstvu, nego je i lidersko mesto u Superligi prepustio Vojvodini, ekipu koju će narednog vikenda ugostiti u Humskoj, a pre toga u sredu, u odloženom meču, odmeriti snage i sa OFK Beogradom.

Crno-beli zaboraviće što pre meč u Jagodini, jer ga ni po čemu lepom ne mogu pamtiti. Bili su očajni, daleko od nekih ranijih izdanja. Fudbaleri Partizana imali su mnogi veći posed lopte, ali je tu činjenicu karakterisala potpuno bezidejna i u najvećoj meri bezopasna igra. Umor od prethodne dve utakmice protiv Zvezde i Bešiktaša i te kako se osetio, kao i izostanak povređenog Miroslava Vulićevića i Lazara Ćirkovića, štopera Partizana koji je veče pred utakmicu dobio temperaturu.

Gosti su napadali od početka utakmice, ali ti ataci ka golu Anđelka Đuričića ništa nisu obećavali. Lopta je samo kružila oko odbrane Jagodina i sve je izgledalo prilično jalovo. Tek posle primljenog gola crno-beli su krenuli agresivnije ka golu domaćina. Uspeli su da stvore nekoliko prilika, ne i da pogode mrežu. Najbliži golu bili su Petar Grbić i Nikola Drinčić.

Prvi se baš obrukao neposredno posle gola Jagodine. Bio je "oči u oči" sa Đuričićem, ali je promašio sve, dok je Partizanov bombarder pogodio stativu.

Jagodina je uspela prvi put u istoriji da u prvenstvenom meču pobedi "valjak" na svom stadionu. Do ove utakmice nije postigla čak ni gol, imala je pet poraza i samo jedan remi.    

JAGODINA: Đuričić, Mihajlović, Milinković, Lepović, Cvetković Ivan, Gašić, Mitošević, Jovančić, Ilić, Arsenijević Filip, Đurić.

PARTIZAN: Lukač - Stevanović, Stanković, B. Ilić, Volkov - Drinčić, Marković, S. Ilić, Grbić - Škuletić, Lazović.

...
Izvor: YouTube


TOK  UTAKMICE:

- Gotovo je! Partizan je izgubio!

82' - Stativa! Nikola Drinčić je šutirao iz daljine i pogodio stativu. Velika prilika za Partizan.

- Ulazi Nenad Marinković, poslednji adut trenera Nikolića.

76' - Jovančić je imao odličnu šansu da duplira prednost Partizana. U poslednjem trenutku je uklizao Stevanović i sprečio pogodak za Jagodinu.

- Veliki pritisak Partizana... U igri su Andrija Živković i Nikola Ninković.

61' - Kakva bruka Petra Grbića. Sam je bio ispred Đuričića, imao je sve vreme ovog sveta da se namesti i pogodi mrežu, ali je promašio čitav gol! 

56' - GOOOOOL! Strelac je Vladimir Jovančić. Jagodina je uspela da postigne gol u jeku napada crno-belih. Loše je intervenisala odbrana Partizana, lopta je preletela na drugu stranu kaznenog prostora, odakle ju je Đurić vratio u sredinu, pravo na nogu Jovančiću. Napadač "ćurana" bio je sam na petercu, zaboravljen, i nije mu bilo teško da pogodi mrežu. Prvi pogodak za Jagodinu na svom terenu protiv Partizana. Gol razlika je od ovog meča bila 8:0 u korist lidera Superlige.

48' - Saša Marković pokušava sa distance. Nije bio precizan. Možda je pokušaj veznog fudbalera Partizana najava zanimljivijih 45 minuta.

- Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena.

Rezultat 0:0 posle 45 minuta igre je najrealniji. Partizan jalovo napada, prilika nema na obe strane.

- Prošlo je više od pola sata igre u Jagodini. Partizan ima inicijativu, ali je još uvek bez prave prilike. Najbolju su imali "ćurani" u 14. minutu.

22' - Polovina je prvog poluvremena, Partizan je upravo izveo dva vezana kornera, ali nije uspeo da ugrozi Anđelka Đuričića. Doduše, Škuletić je bio najviši u skoku posle centaršuta Nikole Drinčića, međutim loše je zahvatio loptu glavom.

14' - Prilika za Jagodinu. Đurić je šutirao, a Lukač izbio loptu u korner. Pre nego što je lopta došla do igrača domaćeg tima pogrešio je Stanković. Jagodina se oslobodila pritiska i lopta je više na polovini Partizana.

9' - Jagodina je prvi put ušla u kazneni prostor crno-belih. Posle centaršuta sa desne strane, dobro je reagovala odrana Partizana.

4' - Vladimir Ilić je pogrešio, a Saša Ilić šutirao neprecizno sa ivice kaznenog prostora. Presing crno-belih za koji Jagodina za sada nema rešenje. Na terenu su pojavio pas, koji je udaljen posle intervencije redara,

- Meč je počeo, Partizan je od prvog minuta pritisnuo protivnika i već u prvom minutu imao priliku da povede preko Petra Škuletića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC