• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš zvijezda za 29 minuta

"Milijaš će biti apsolutno glavni pokretač našeg tima. Mislim da će tek biti ogromno pojačanje za nas", kaže menadžer Vulverhemptona.

 Milijaš zvijezda za 29 minuta Izvor: MONDO

Nenad Milijaš odigrao je svega 29 minuta u prvoj i za sada jedinoj pripremnoj utakmici za novi klub, Vulverhempton, ali je to bilo dovoljno da menadžer "vukova" Mik Mekarti izjavi sledeće:

"Milijaš će biti apsolutno glavni pokretač našeg tima. Mislim da je veliko i da će tek biti ogromno pojačanje za nas".

Vulverhempton se nalazi na pripremama u Australiji i u pobjedi protiv Pert Glorija (1:0) prošlog petka, bivši kapiten Zvezde imao je ulogu zamjene. Ipak, sudeći po izjavi, Mekarti ga ne vidi kao rezervu u sezoni 2009/2010, u kojoj će Vulvsi prije svega tražiti opstanak u Premijer ligi, a Milijaš (26) afirmaciju.

Mekarti je primjetio da je među igračima prisutna nervoza zbog sporog uigravanja, što nije veliko čudo, jer su u klub ovog ljeta, pored Milijaša, stigli Kevin Dojl (Reding, 6,5 miliona funti), Ronald Zubar (Marsej, 2,5 miliona funti), Greg Halford (Sanderlend, dva miliona funti), Endrju Surman (Sautempton, milion funti) i Markus Haneman (Reding, slobodan igrač).

Uigravanje ne ide kao "po loju", ali Mekarti poručuje igračima da ostanu optimisti, iako je sam prokomentarisao igru protiv Pert Glorija kao "bespomoćnu".

"Rekao sam im: 'Gledajte, momci... Nemojte da sumnjate jedni u druge i nemojte da sumnjate sami u sebe, jer i ja sam bio na tom mjestu'. Kada niste na svom standardnom nivou i nemate brzinu, postajete nervozni i prgavi prema drugima. Sve je trening, vraćamo se tome",
bodrio je ekipu Mekarti, koji je protiv australijskog tima uveo svih šest pojačanja.

Vulvse do početka sezone u Premijer ligi očekuje još veliki broj pripremnih utakmica (Nord Kvinslend, Australija), Kidermajnster, Volsol, Port Vejl, Bristol Siti, Dons, Kru Aleksandria, Donkaster, Skauntorp...

Poslije toga, iskristalisaće se tim na koji će Mekarti računati u zvaničnim mečevima, kao i uloga srpskog reprezentativca Nenada Milijaša u njemu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC