• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson: Šoping je gotov, Tevez me je kulirao

Ser Aleks Ferguson kaže da je za Mančester junajted završen šoping. Prvi put javno o Tevezu: "Ni na poruke mi nije odgovarao".

 Ferguson: Šoping je gotov, Tevez me je kulirao Izvor: MONDO

Mančester junajted je ovog ljeta zaradio gomilu novca na prodaji Kristijana Ronalda, ali će ta sredstva, bar za sada, ostati u sefu.

Tako bar najavljuje trener ser Aleks Ferguson koji kaže da je sezona kupovine završena.

"Što se mene tiče, mi smo završili posao. A sve te priče ko navodno dolazi i koga kupujemo - jednostavno zaboravite", poručio je Ferguson.

Majkl Oven je najveće ime koje je Mančester doveo u ovom prelaznom roku, uz Gabrijela Obertana i Luisa Antonija Valensiju, a iskusni stručnjak smatra da mu postojeća ekipa garantuje još jednu borbu za titulu u Premijer ligi.

"Na neki način smo profitirali od prodaje Kristijana Ronalda, mada tu i nije bilo pravih pregovora s obzirom na to koju je cifru Real Madrid ponudio. Osjećam, međutim, da imamo dobru ekipu",
rekao je Ferguson, otkrviši da je želio da dovede i Karima Benzemu iz Liona.

Prvi put Ferguson je progovorio i o odlasku Karlosa Teveza iz Mančester junajteda. Prema tvrdnjama Fergusona, Tevez ga je propisno iskulirao.

"Odavno sam pomišljao da će Tevez otići. Mislim da je možda dogovorio transfer negdje u januaru, jer sam razgovarao sa njim iste noći kada smo igrali sa Interom (u martu), ali mi nikada nije odgovorio. Zvao sam ga tokom praznika i nije mi se javio, dva puta sam mu slao SMS poruke i ni na njih mi nije odgovorio, tako da je očigledno odavno odlučio. Bio je dobar igrač i dobro je igrao za nas. Ali, očigledno je sam procijenio i odlučio da ode negdje",
rekao je škotski stručnjak.

Tevez je nedavno rekao da ga je iz Junajteda otjerao menadžer Aleks Ferguson i da vjeruje da će mu navijači Mančester junajteda oprostiti čak i ako pređe u redove gradskog rivala - Mančester sitija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC