• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đavolska" sedmica za Majkla Ovena

Aleks Ferguson dodijelio je dres sa brojem sedam Majklu Ovenu, potvrdivši da najozbiljnije računa na osporavanog engleskog centarfora.

 "Đavolska" sedmica za Majkla Ovena Izvor: MONDO

Uprkos činjenici da je dres Mančester junajteda sa imenom bivšeg napadača Njukasla, koji je ovog ljeta dobio priliku da ponovo izgradi posrnulu karijeru, jedan od najneprodavanijih u Engleskoj, škotski stručnjak mu je ukazao veliku čast, dodijelivši mu "sedmicu", koju su na leđima nosile brojne legende kluba sa Old Traforda.

Od najdužeg kapitena u istoriji "crvenih đavola" Brajana Robsona, preko vjerovatno najomiljenijeg kod navijača Erika Kantone, potom najpoznatijeg Dejvida Bekama, pa sve do najskupljeg fudbalera svijeta Kristijana Ronalda!

Čini se da je veliki teret pao na "nejaka" pleća nekadašnjeg napadača Liverpula i Real Madrida, koga su proteklih sezona uništile povrede.

Ferguson je inače zaključio kupovinu u ljetnjem prelaznom roku, pa bi se dalo zaključiti da će Oven uz Vejna Runija i Dimitra Berbatova imati veliku ulogu u napadu. Naravno Karlos Tevez je otpisan.

"Nema sumnje da su me u karijeri mnogo omele povrede. Ali mnogo igrača imalo je prelome metastarzalne kosti i uspješno su se vratitli. Malo mi smeta što ljudi nemaju povjerenja", rekao je Oven.

Prema njegovim riječima, nedovoljno oporavljen zaigrao je na Svjetskom prvenstvu 2006. godine u Njemačkoj, što je dodatno pogoršalo povredu.

"Bilo je blesavo što sam pokušao da igram na Mundijalu, noga jednostavno nije izdržala. Međutim, sad sam potpuno spreman i pokazaću da Ferguson nije pogriješio. Znam da me mnogi krive za lošu sezonu Njukasla, iako je cijeli tim igrao loše, ne samo ja", zaključila je možda buduća legenda Mančestera.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC