• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapa dole navijačima: Nagovorili trenera da ne ode

Autor mondo.rs

Đenaro Gatuzo obavestio je čelnike ekipe OFI sa Krita da napušta klub, ali ga je gest najvernijih fanova tog kluba naveo da promeni mišljenje.

Italijanski trener Đenaro Gatuzo razočaran finansijskim stanjem u klubu OFI podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba posle poraza od Asteras Tripolisa (3:2), ali se samo nekoliko sati kasnije predomislio!

I to zbog navijača. Naime, neverovatna podrška koju je dobio od navijača grčkog tima naterala je Italijana da ostane na Kritu.

Oko 300 najvernijih fanova kluba došli su ispred Gatuzove kuće i skandirali mu da ostane. Dirnut tim činom, rešio je da se predomisli.

"Nikada nisam doživeo nešto slično i posle velike podrške navijača odlučio sam da ostanem. Želim da krenem ispočetka i da pokušamo da zajedno ostvarimo bolje rezultate. Sada smo jači", rekao je za klupski sajt Gatuzo, koji je ekipu preuzeo početkom juna.

Gatuzo je tokom trenerske karijere vodio švajcarski Sion i Palermo.

On je kao igrač proveo 14 godina u Milanu, sa kojim je osvojio po dve titule Serije A, Lige šampiona, i UEFA Superkupa, ali i trofej nacionalnog kupa, dva Superkupa Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Igrao je i za Peruđu, Ređinu i Glazgov Rendžers.

Za reprezentaciju Italije odigrao je 73 utakmice i dao jedan gol, a bio je član tima koji je 2006. godine osvojio Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC